Essie neglelak

Essie er et populært brand og kendt for sine smukke neglelakker. Essie har også udviklet top coat, base coat, gel og andre neglepleje produkter, som styrker holdbarheden på lakken. Find dine Essie neglelakker på føtex.dk, som matcher din stil – og pift dit look op. 

  

Forskellige Essie farver, der passer til enhver stil  

Den amerikanske kvinde, Essige Weingarten, har grundlagt brandet Essie neglelak. Essie neglelak er kendt for sit brede udvalg af smukke lakfarver med en skinnende finish og god holdbarhed, samtidig med at det er nemt at påføre. Essie neglelak findes i forskellige farver, nuancer og toner på føtex.dk og så får du muligheden for at finde den perfekte neglelak, der passer til dig og dit øvrige makeup. Om det så er varme, kolde, glimmerneglelakker eller flere forskellige farver i spil – er det kun fantasien, der sætter grænser.   

Top coat er prikken over i`et  

Findes der noget værre end en neglelak, der krakeler kort tid efter, man har lagt lakken på? Et holdbart neglelook er mere end bare neglelakken. For at få det bedste resultat, skal du have:  

  • Base coat: Start med en base coat, som er en underlak, der er med til at beskytte mod misfarvning.  
  • Neglelakken: Påfør 2 lag af din yndlingsneglelak og lad hvert lag tørre mellem påføringen.  
  • Top coat: Afslut med en top coat, for at give dine negle et glansfuldt og langvarigt resultat. Du kan med fordel bruge Essie Gel Couture Top coat, som giver dig en salonlignende kvalitet.  

 

Hvis du ønsker længere holdbarhed til din neglelak, kan du med fordel begynde med neglepleje. Nu har du alt, hvad du skal bruge og er klar til hverdagens strabadser.  

Køb Essie neglelak og top coat på føtex.dk   

På føtex.dk har vi samlet alt, hvad du skal bruge til at skabe salonlignende neglelook fra Essie. Blandt produkterne finder du Essie neglelak i flere forskellige farver, top coats, base coats og diverse produkter til neglepleje. Kig nærmere i udvalget her på føtex.dk, hvor vi også har andet til personlig pleje.