LEGO® Jurassic World

Gå på opdagelse i LEGO® Jurassic World på føtex.dk, og gør dig klar til betagende underholdning med dinosaurer, seje køretøjer, bygninger og meget mere. Vi har LEGO produkter til alle aldre. Se hele udvalget her på siden, og bestil på føtex.dk.

Tag på tur i LEGO® Jurassic Park

Har du nogensinde har set de actionfyldte film om Jurassic Park med storslåede dinosaurer? Hvis ja, så bør du udforske vores udvalg fra LEGO® Jurassic World. Her kan du nemlig finde legoklodser, som gør, at du kan sidde i dit skønne hjem og genskabe de historiske skabninger, dinosaurerne, på egen hånd. I vores LEGO Jurassic World legetøj kan du blandt andet:

  • Bygge hurtige terrængående biler og seje flyvemaskiner

  • Bygge virkelighedstro dinosaurer i flere varianter

  • Lade LEGO minifigurerne sidde på ryggen af en dinosaur

Du har måske også allerede opdaget, at de store reptiler kan ødelægge alt på deres færden i de anmelderroste actionfilm. Med vores skønne LEGO produkter kan du og dit barn selv fange de fantastiske skabninger. Du kan nemlig med flere af legoklodserne drage afsted ind i en fantasiverden og få fat i de små minifigurer med net, fælder og meget mere. På den måde kan du lade dit barn forestille sig, hvordan de fanger dinosauerne i filmene.

Find dine yndlings LEGO® produkter på føtex.dk

Er du vild med LEGO® minifigurer, bygninger og andet sjovt legetøj? Så kan du på føtex.dk dykke ned i vores store udvalg af LEGO produkter. Vi har figurer og klodser til mange forskellige aldre, så mon ikke du kan finde det, du mangler.

I vores udvalg af LEGO byggesæt kan du blandt andet gå på opdagelse i:

Om du er til superhelte, troldmænd eller imponerende lyssværd, så har vi noget til dig. Med flere af vores LEGO klodser kan du præsentere dit barn for nogle af de mest populære serier og film, der er lavet i nyere tid.