LEGO® Speed Champions

Bliv den første, der når over målstregen med LEGO® Speed Champions. De sjove LEGO produkter åbner for et bredt udvalg af lynhurtige racerbiler, firhjulstrækkere og meget mere, der kan afgøre løbet over dit barns venner. Find derfor dit barns drømmebil fra The LEGO Group her på siden.

Oplev fart med LEGO® Speed Champions

Klar, parat start! Har du benzin i blodet? Så kan du måske finde din drømmebil her på siden. Vi har nemlig et blandet udvalg af LEGO® Speed Champions. Og det medrivende legetøj er ikke udelukkende beregnet til børn, da du selv kan bruge mange timer på at samle de seje biler. Vores LEGO biler finder du blandt andet i forskellige designs, der er blevet inspireret af ægte racerbiler. Du kan for eksempel opleve LEGO biler, som forestiller:

  • Ferrari

  • Lamborghini

  • Koenigsegg

Det bedste ved bilerne er, at selve legen allerede starter, når du åbner pakkerne. Legetøjet er nemlig designet ned til mindste detalje, så du også kan få glæde af at samle udstødninger, forlygter og meget mere. Finder du en bil, du kan lide, så kan du også køre ræs med din datter eller søn. Hvem vinder løbet? Bestil nemt på føtex.dk, og find ud af svaret.

Vil du gerne udfordre dine samle evner med LEGO produkter? Så kan du passende kaste et blik på vores fede udvalg af LEGO® Technic eller mange LEGO® Biler. På den måde kan du med hele familien bygge, ræse og nyde de hyggelige stunder, LEGO sæt kan være med til at sørge for. Du kan også vælge at placere de mange biler på en hylde, reol eller vindueskarm og altid nyde synet af de detaljerige LEGO køretøjer.

Køb LEGO® Speed Champions på føtex.dk

Har du fundet de biler, du og dit barn har brug for? Så bestil dem på føtex.dk. Vi tilbyder hurtig levering og ubegrænset returret. Vi har desuden LEGO® Speed Champions biler til hele familien, som du kan finde i vores udvalg. Om du vil have en hurtig racerbil, en sej firehjulstrækker eller noget helt tredje, så kan du finde alt i legetøj hos os.