MAGNA-TILES

MAGNA-TILES er den perfekte kombination af leg og læring. Disse magnetiske byggeklodser inspirerer til mange timers leg med deres farverige design og muligheden for at skabe fantastiske strukturer og mønstre.

MAGNA-TILES – magnetiske legetøj

Magna-Tiles er det ideelle legetøj til børn eller voksne, der elsker at lege med byggesæt. Magna-Tiles fungerer ved at sammensætte brikker via magneter, hvilket giver dig fuld kreativ frihed til at sammensætte farver og former, som det passer dig.

Magna-Tiles egner sig til børn i stort set alle aldre, og det kan i høj grad være med til at udvikle kreativiteten og koncentrationsevnen hos de små. Hvis du leder efter kreativt legetøj, der inspirerer til mange timers leg, er Magna-Tiles det helt rette valg.

Find hele byggesæt med Magna-Tiles på føtex.dk

Hvis du elsker en kreativ proces, hvor du til sidst kan nyde synet af et flot bygningsværk, kan du passende udforske de forskellige Magna-Tiles-byggesæt på føtex.dk. Vi har forskellige byggesæt, der passer til forskellige niveauer, så alle kan være med.

I udvalget kan du blandt andet finde Magna-Tiles byggesæt med følgende motiver:

  • Biler og andre transportmidler
  • Huse, slotte og andre bygninger
  • Motiver inspireret af dyr
  • Landskaber som jungler og ørkener

 

Kort sagt kan du skabe stort set alt med Magna-Tiles, og uanset om du blot ønsker at lave ét byggesæt eller skabe en hel samling, kan du finde dele til det på føtex.dk.

Magna-Tiles er den perfekte gave til børn i alle aldre

Kreativt legetøj, som eksempelvis magnetlegetøj, er den ideelle gave til kreative hoveder. I sortimentet finder du Magna-Tiles til børn i alle aldre, der kan foræres til fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje.

En af de største fordele ved et Magna-Tiles-magnetsæt er, at det er legetøj, som børn kan vokse ind i og stadig bruge, når de bliver ældre. Det er også legetøj, som let kan skaleres, da flere sæt kan sammensættes for at skabe en uendelig kombination af forskellige motiver.

Når du har fundet det helt rigtige sæt, kan du nemt bestille det online - så sørger vi for hurtig levering!