PanzerGlass

Med beskyttelsesglas fra PanzerGlass kan du beskytte alle dine enheder mod ridser og revner. Udforsk udvalget her på siden, og find et produkt fra PanzerGlass, der passer til dit behov.

Skærmbeskyttelse fra PanzerGlass passer til alle enheder

Uanset hvilken enhed du vil beskytte, kan du regne med, at PanzerGlass har et glas, der passer. I vores udvalg finder du beskyttelsesglas til både gamle og nye modeller, og det vil med al sandsynlighed være en investering, du ikke fortryder.

Du finder blandt andet produkter fra PanzerGlass til følgende enheder:

På føtex.dk tilbyder vi produkter fra PanzerGlass til flere versioner af både telefoner, tablets og smartwatches. Så uanset om din mobil er fire år gammel eller den nyeste model, vil der være et produkt fra PanzerGlass, der passer.

Beskyt din telefon i hverdagen med PanzerGlass

Vi bruger alle vores telefoner meget i hverdagen. Vi bruger dem til beskeder, arbejde og underholdning, og det betyder også, at vores telefoner, tablets og øvrige enheder bliver slidte med tiden. Et beskyttelsesglas kan i høj grad forlænge levetiden på dine enheder, og det er den første mur af sikkerhed, hvis du eksempelvis taber din telefon.

Din telefon kan ofte være i udsatte situationer – selv når du ikke bemærker det. Når den ligger i lommen, vil din telefon kunne få ridser af små sten eller andet, der også befinder sig i din lomme. Både bagsiden og kameraet på din telefon kan være udsat, og et beskyttelsesglas vil også beskytte dit kamera mod slag. Har du små børn i hjemmet, kan du sikkert også nikke genkendende til, at beskyttelsesglas er en god idé, når små pilfingre får fat i hjemmets elektronik.

Du kan let og hurtigt montere dit nye beskyttelsesglas selv

En af fordelene ved PanzerGlass er, at du nemt og hurtigt kan montere det selv. Det er altid en god idé at rengøre skærmen grundigt med en klud, inden du monterer glasset. På den måde undgår du uønskede luftbobler og uregelmæssigheder. Efter rengøringen placerer du glasset ovenpå og trykker det forsigtigt på plads. Så er din enhed beskyttet mod ridser og stød i lang tid fremover.