Salling Baby

Gå på opdagelse i vores Salling Baby interiørunivers her på siden, der tager udgangspunkt i tidens tendenser i lækre naturmaterialer med velkendte motiver og med sikkerhed for øje. 

Salling Baby er et nyt interiør univers for de allermindste i dansk design, der tager udgangspunkt i tidens trends i forhold til lækkert design, gode materialer og med sikkerheden i højsædet. Kollektionen består af produkter til familiens lille nye baby og børneværelset som f.eks. sengetøj, sengerand, ammepude, barnevognspude, puslemadras og babymøbler. Produkterne er designet i rolige farver og print og giver en behagelig stemning på børneværelset, hvilket skaber de bedste rammer for både leg-, pusle- og sovetid.

Printene er inspireret af letgenkendelige former og figurer, hvilket giver anledning til peg og fortæl på børneværelset.

Salling Baby kollektionen af babymøbler og -tekstiler er designet til både baby og forældre og er derfor perfekt til børnefamilien, der går op i at boligtilbehøret både skal være funktionelt og æstetisk.

Der er brugt naturmaterialer til produkterne, som er designet med fokus på sikkerhed for at sikre den bedste komfort for familiens lille baby. 

Alle produkterne kan vaskes i vaskemaskinen - enten kan betrækket tages af eller produktet kan vaskes helt.