Få smart belysning med WiZ

Oplev det intelligente belysningssystem fra WiZ. Her får du muligheden for selv at styre hjemmets belysning med fleksible og smarte funktioner. På den måde kan du få den helt rette stemningsbelysning derhjemme. WiZ er både nemt at sætte op samt anvende. Se vores brede udvalg her.

Opdag glæden ved smart belysning

Gå på opdagelse i forskellige lystemaer og automatiser dine egne lysindstillinger. Eller hvad med at indstille belysningen i dit hjem, så det passer til din døgnrytme? Du kan nemlig indstille hvert enkelt rum præcis, som du ønsker, via intelligent Wi-Fi belysning.

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af WiZ pærer. De er nemme at sætte op, så du hurtigt kan få smart belysning i dit hjem. Og når det først er sat op, kan du frit bestemme, hvordan du ønsker blandt andet lysstyrken. Styr farve, styrke og temperatur på din belysning direkte fra din telefon via en app. Eller investér i en praktisk fjernbetjening til WiZ.

Hvis du har brug for lidt vejledning, kan du finde svar og vejledning i vores informerende guide om smart belysning.

Find den rette løsning med WiZ

WiZ er blandt andet smart, fordi deres produkter er så lette at sætte op. Pærerne kan bruges i dine almindelige lamper, så du behøver ikke engang at udskifte dem. Herefter skal de blot forbindes til internettet, og så er du klar til at styre belysningen fra den gratis app.

Det smarte mærke giver et godt lys, lige meget hvilken pære, du vælger. Når du vælger WiZ, kan du også forvente, at de benytter LED. Det betyder, at lyset tænder med det samme og ikke først skal varme op, som en almindelig glødepære nogle gange skal. Samtidig bruger de også mindre strøm, så du kan spare på energien.

Du kan også nyde glæden af at tænde og slukke dit lys - selv hvis du ikke er hjemme. Er du derfor taget hjemmefra uden at slukke lyset, kan du hurtigt og nemt løse problemet. Her er det igen den smarte app, der lader dig kontrollere belysningen derhjemme. 

Oplev alle de mange fordele ved smart belysning, og køb dine WiZ produkter på føtex.dk.