Xiaomi el-løbehjul

Var du vild med at køre på løbehjul som barn? Så vil du elske et el-løbehjul. Vi tilbyder et stort udvalg af smarte el-løbehjul fra Xiaomi. Her kan du hurtigt og nemt komme fra A til B. Du får også et løbehjul med et let og flot design.

Hvilket el-løbehjul fra Xiaomi skal du vælge?

På føtex.dk har vi et stort udvalg af el-løbehjul fra Xiaomi. Her får du el-løbehjul i god kvalitet og som er lette at klappe sammen og medbringe efter behov.

Når du køber et el-løbehjul fra Xiaomi, får du et løbehjul, hvor sikkerheden er i top. Vi har nemlig el-løbehjul med kraftigt LED-lys for og bagtil, så du roligt kan køre i mørket. Ligeledes har vi el-løbehjul med dobbelt bremsesystem, der har for og bagbremse, så du kan bremse sikkert, når du er ude i trafikken.

Vi kan tilbyde smarte el løbehjul fra Xiaomi med disse tophastigheder:

  • 20 kilometer i timen
  • 25 kilometer i timen

 

Derudover er de elektriske løbehjul udstyret med et genopladeligt batteri, der har en ladetid på fem timer.

 

Få et el løbehjul fra Xiaomi i god kvalitet

Uanset hvilket el-løbehjul fra Xiaomi, du køber, får du et løbehjul i god kvalitet og med stor fokus på sikkerheden. På føtex.dk tilbyder vi blandt andet løbehjul, der er udstyret med slidstærke dæk, antislip og støddæmpning. Det er gode egenskaber, der sikrer en behagelig køreoplevelse.
 

Vil du gerne have styr på, hvor hurtigt du kører, og hvor meget batteri, der er tilbage på løbehjulet? Ved hjælp af den smarte app “Mi home”, kan du både holde øje med hastigheden, batteritid samt hvor hurtigt og langt, du har kørt.
 

Vi har el-løbehjul fra Xiaomi, der har en rækkevidde på følgende kilometertal:
 

  • 45 kilometer
  • 30 kilometer
  • 20 kilometer

 

Beskyt dig selv med cykelhjelm

Et el-løbehjul fra Xiaomi har høje standarder, når det kommer til sikkerhed. Men selvom sikkerheden er i top, skal du alligevel passe på dig selv og særligt dit hoved, når du befinder dig på dit løbehjul i trafikken.

På føtex.dk har vi et stort udvalg af flotte cykelhjelme, der sikrer god beskyttelse til dit hoved. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find din favorit. Det er smart at gå med cykelhjelm.