1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Daal med kylling

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 25 min
Samlet tid: 60 min

Ingredienser: 

  • 200 g gulerødder
  • 1 stor sød kartoffel
  • 200 g røde linser
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 450 g kyllingebrystfileter


Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 5 spsk olivenolie
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • ½ tsk cayennepeber
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk stødt
  • spidskommen
  • ½ tsk paprika
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg fint, og steg det i en gryde med olie, til løgene er bløde.
Skræl gulerødder og sød kartoffel.
Riv dem groft på et rivejern, og kom dem i gryden.
Skyl linserne og tilsæt linser, hakkede tomater, bouillonterning, 5 dl vand og krydderierne i gryden, og rør godt rundt.
Lad daalen simre under låg i minimum 40 minutter. Rør jævnligt.
Imens skær kyllingefiletere i tern, og steg dem på en pande med olie, til de er gennemstegte.
Kom kyllingestykkerne i daalen, og smag til med salt, og evt. flere krydderier.
Servér med brød og skyr neutral.

Tip: Erstat kylling med blomkål