PS4 konsoller

Sonys Playstation 4 er en ekstremt populær spillekonsol. Konsollen har en virkelighedstro grafik i høj opløsning og masser af nye finesser og funktioner, der optimerer spiloplevelsen. Den indbyggede harddisk gør det muligt for dig at lagre købte og downloadede spil. Køb i dag på føtex.dk.

Tre gode grunde til at købe en Playstation 4 hos føtex.dk

  • Mange finesser og funktioner

  • Har indbygget harddisk

  • Giver en god spiloplevelse

PS4 opfylder professionelle spilleres høje krav til den bedste spiloplevelse. Om det er FIFA eller Fortnite, bliver spillet optimeret, når du spiller det på din nye konsol. Det eneste du skal gøre, når du modtager pakken fra os, er at sætte HDMI-stikket, strømkablet og USB-opladningskablet i, og forbinde konsollen til dit WiFi. Så er du klar til at oprette en Playstation Network-konto og kan komme i gang med at spille med det samme, med et af de mange Playstation 4-spil du kan købe.

Udover et utal af spil findes der også en masse tilbehør til PS4'eren, i form af bl.a. stativer, headsets og led lys. Du kan også finde den helt perfekte controller blandt vores meget store udvalg på føtex.dk

Skal jeg vælge PS4 Pro eller Slim?

Den nye PS4 konsol er kommet i to forskellige udgaver, og det kan selvfølgelig umiddelbart være svært at vide, hvilken en du skal vælge. Bliv klogere på mulighederne med de to forskellige konsoller herunder.

  • Pro: Som det også ligger i navnet, er denne udgave mere kraftfuld og har en bedre ydeevne - den er kort sagt mere professionel. Den store forskel på spiloplevelsen er, at Pro giver dig en bedre grafik, især hos spil med 3D-grafik, og ydeevne. Alle spil skal desuden understøtte PlayStation 4 Pro, så du ikke på noget tidspunkt kommer til at føle, at du har investeret i Pro uden nytte. Køb ps4 online hos føtex.dk Du bør foretage valget af konsol ud fra, hvad du har af tv nu – eller har planer om at få – samt ud fra den ps4 pris, du ønsker at give. Med en SLIM får du en billigere konsol, samtidig med at kvaliteten forbliver høj.

  • SLIM: Denne model kommer i et mindre og slankere kabinet end en PS4 Pro, så den er meget pladsbesparende. Den giver ikke helt samme høje billedkvalitet som Pro, men hvis du alligevel ikke har et 4K TV med HDR, gør det ingen forskel. Spillene kører rigtig godt på denne konsol, som dog kun har 500 Gb i modsætning til Pro’ens 1TB.