Alt i en printer

Har du brug for en printer, der kan både udskrive, scanne og kopiere, så er du kommet til det rette sted. Med en tre-i-én printer får du alle tre funktioner i én maskine, så du kan spare både penge og plads i kontoret, fordi du ikke skal ud og investere i tre forskellige maskiner. Vi har mange forskellige printere på lager online og kan blandt andet tilbyde tre-i-én printere fra Epson, HP, Canon og Brother, der alle er anerkendte mærker på markedet. Køb din næste tre-i-én printer på føtex.dk og få en maskine, som du kan have glæde og gavn af i mange år fremover.

27 produkter
Dynamisk printer med aktive sikkerhedsfunktioner
299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Prisvenlig trådløs printer til hjemmet
299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Passer dér, hvor du skal bruge den. Passer til dit trådløse liv.
599 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Spar op til 70% på blæk med HP Instant Ink
699 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Hurtig, forbundet, fantastisk, fra telefon til fantastisk foto
799 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Spar op til 70% på blæk med HP Instant Ink
699 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Den første intelligente hjemmeprinter
1.299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Lexmark MX421ade - Multifunktionsprinter - S/H - laser - 215.9 x 355.6 mm (original) - A4/Legal (medie) - op til 40 spm (kopiering) - op til 40 spm (udskriver) - 350 ark - 33.6 Kbps - USB 2.0, Gigabit LAN, USB 2.0 vært
4.159 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

En alt-i-én printer gør hverdagen lidt lettere

Drømmer du om en printer, som både kan udskrive, scanne og kopiere, så skal du investere i en alt-i-én printer, som kan alt dette. Printertypen er for dig, som vægter funktionalitet højt og ikke ønsker at gå på kompromis med noget.

Tre gode grunde til at vælge en alt-i-én printer

  • Ingen risiko for at føle sig begrænset
  • Praktisk og pladsbesparende
  • En fremtidssikret investering

Med en alt-i-én printer er der ingen større risiko for, at du vil føle dig begrænset, da denne printer kan det hele. Om opgaven går på at printe, kopiere eller scanne, så klarer printeren dette uden problemer.

En alt-i-én printer er en praktisk og pladsbesparende løsning, idet du kan nøjes med at købe én maskine i stedet for to-tre maskiner. Der er ikke blot mulighed for at spare på pladsen, men også at spare penge og besvær. Du skal nemlig kun forholde dig til en enkelt maskine.

Printeren med de mange funktioner er endvidere en fremtidssikret investering, idet den kan det hele og lidt mere til. Den koster lidt mere end den gennemsnitlige printer, men de ekstra penge er typisk givet godt ud.

Hvilken alt-i-én printer skal jeg vælge?

Der findes efterhånden rigtig mange alt-i-én printere, idet det er et produkt, som mange forbrugere er interesserede i.

Hvilken printer du skal vælge afhænger primært af dine behov. Det har først og fremmest noget at sige, om du skal bruge printeren til erhvervsbrug på daglig basis, eller om du skal bruge den privat et par gange om måneden. Det er endvidere væsentligt, om du skal bruge printeren til at kopiere, scanne og / eller printe. Skal du kun bruge én af disse funktioner, kan du nok nøjes med en alm. printer frem for en alt-i-én printer.

Foruden at stille krav til printerens funktioner bør du vægte faktorer som brugervenlighed, hastighed, kapacitet, tilkobling og andre faktorer højt. Du kan evt. kigge efter printere fra et bestemt mærke, hvis du har en præference.

Er du ikke begejstret for ledninger, bør du købe en printer med trådløs tilkobling, så du kan printe direkte fra din smartphone, tablet eller laptop uden at rode med ledninger.

Køb en alt-i-én printer på føtex.dk

Her på siden bliver du introduceret for en række moderne alt-i-én printere fra alle de kendte mærker. Med så mange printere at vælge mellem kan du formentlig finde en printer, som opfylder dine ønsker og behov.

Du kan også opleve vores udvalg af alm. printere og laserprintere, hvis du ikke er overbevist om, at en alt-i-én printer er det rigtige valg. Husk også at købe printerblæk.