Centralstøvsugere

En centralstøvsuger skiller sig markant ud fra andre støvsugertyper ved at være gemt af vejen på f.eks. et loft eller i et skab. Kobl slangen til et udtag og den er klar. Tjek vores udvalg af centralstøvsugere lige herunder.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Der er mange forskellige støvsugermodeller at vælge mellem, når det kommer til rengøringen af hjemmet. Læs guiden her og få et bedre overblik over de forskellige typer af støvsugere.

Centralstøvsuger – praktisk og funktionel

Er du træt af en alt for tung støvsuger, som er næsten umulig at håndtere og navigere rundt med uden at få ømme muskler? Er du lige så led og ked af dens alt for korte ledning, som betyder, at du er nødt til at afbryde støvsugningen flere gange og flytte rundt med støvsugeren alt efter, hvor der er placeret stikkontakter? Med en af vores centralstøvsugere får du effektiv støvsugning uden alt sliddet. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke.

 

Tre grunde til at vælge en centralstøvsuger:

  • Du undgår at skulle trække rundt med en tung støvsuger
  • Du slipper for alt for korte ledninger/ledninger der vikler sig omkring stole, skamler osv.
  • Du bliver fri for støv- og lugtgener fra såvel støvsuger som støvsugerpose

 

Der er ingen tvivl om, at det kan være en stor belastning for kroppen at slæbe rundt på en støvsuger. Specielt i boliger med mange kvadratmeter, trapper og afsatser. Investerer du i en central-støvsuger, gør du noget positivt for både dit helbred og dit indeklima. Du slipper nemlig ikke kun for at bære rundt på den, men udsætter hverken dig selv eller andre for generende støvpartikler eller dårlig lugt fra det skidt og snavs, som ender i støvsugerposen.

 

Hvad skal du være opmærksom på?

Mange tror desværre helt fejlagtigt, at der skal ske en større ombygning af boligen, hvis der skal installeres en centralstøvsuger. Det er dog en forholdsvis enkelt procedure, mere eller mindre tidskrævende, alt efter hvor støvsugeren skal placeres. Det kan være i både kælder og på loft, men også i et skab, og det er selvfølgelig nemt og hurtigt gjort.

Når det er på plads, er næste skridt at finde frem til den helt rigtige model. Det kan du gøre her hos os. Vi holder os konstant opdateret med det allerbedste på markedet, og du er derfor garanteret høj kvalitet. Det er naturligvis en stor beslutning, men skulle du fortryde dit køb, har du som altid ubegrænset returret, så du altid kan bytte eller returnere din vare.

 

Køb din nye centralstøvsuger till fornuftig pris på føtex.dk

Når du har tjekket vores udvalg og fundet frem til en kvalitetsstøvsuger, bestiller du den online på føtex.dk. Vi sørger herefter for levering hjem til dig på din adresse. Skulle du foretrække selv at afhente den i et af vores mange varehuse, er det naturligvis også muligt.