Ledningsfri støvsugere

Med en stangstøvsuger skal du ikke spekulere på, om din støvsuger laver mærker i dørkarmene eller sætter sig fast ved bordben eller stole. Du kan nemlig let og hurtigt komme rundt alle steder. Tjek vores udvalg af ledningsfrie støvsugere herunder.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Støvsugeren er et vigtigt redskab i ethvert hjem, men det er vigtigt, at du vælger en, der passer til dit hjem og dine behov. Derfor har vi her på føtex.dk lavet en lille guide til dig, der er på udkig efter en støvsuger.

Gør støvsugningen sjovere med en ledningsfri støvsuger

Det er ikke altid lige let at skulle sørge for, at du har støvsugeren med, når du forsøger at kommer rundt i hele huset på jagt efter nullermænd. Den har en uheldig tendens til at side fast ved hjørner og stoleben, eller også er ledningen for kort. Med en stangstøvsuger kan du hurtigt og let komme hele huset igennem uden problemer.

 

Tre grunde til at vælge en ledningsfri støvsuger:

  • Du kan lettere komme rundt I hele huset.
  • Du skal ikke være bekymret for, at din støvsuger ramler ind i vægge og karme og laver mærker.
  • Du slipper for ledning.

 

Støvsugning er ikke den sjoveste opgave i verden, men det skal gøres, så hvorfor ikke forsøge at gøre det så let og behageligt for dig selv? Med en stangstøvsuger kan du nå hele huset igennem på en opladning uden at skulle bekymre dig om hverken ledning eller en slange, der slår knuder eller laver mærker på vægge og karme. Gør støvsugning lidt sjovere og hurtigere med en stangstøvsuger.
 

Sådan finder du den rigtige ledningsfrie støvsuger

Der findes en række forskellige muligheder, når du er på jagt efter den bedste stangstøvsuger, og i vores sortiment finder du modeller med en række spændende funktioner, så du kan overveje følgende, inden du bestiller din favorit:

  • Har du brug for at fjerne krummer eller kattehår på mindre arealer vil du have gavn af en 2-in-1 model, der kommer med både stangstøvsuger og håndstøvsuger.
  • Afhængig af om du har en lille lejlighed eller et stort hus, kan det være interessant at tjekke batterilevetiden, inden støvsugeren skal oplades igen.
  • Hvis du har et stort hus, bør du også tjekke kapaciteten, så du ikke skal tømme beholderen ofte.

 

Bestil din stangstøvsuger allerede i dag, og skulle du mod forventning fortryde dit køb, så har du altid ubegrænset returret.