Tilbehør til støvsugere

Støvsugertilbehør til reparation og forbedring af din støvsuger. Udskift sugekontakten i huset, find fittings eller forny bøjningen, og få nyt liv i din støvsuger. Du finder alt i tilbehør til din støvsuger i det store online udvalg her på føtex.dk.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Støvsugeren er et vigtigt redskab i hjemmet, men det er vigtigt, at du vælger en, der passer til dit hjem og dine behov. Derfor har vi her på føtex.dk lavet en lille guide til dig, der er på udkig efter en støvsuger.

Vælg det rigtige tilbehør til din støvsuger

Du finder et stort udvalg af mundstykker, børster og teleskoprør til optimering af din støvsugning. Til reparation eller udskiftning er der mange varianter af fittings, bøjninger og sugekontakter. Du behøver ikke købe ny støvsuger, før du har undersøgt, om du i stedet kan udskifte de slidte dele eller optimere din støvsuger med kvalitetsdele fra onlineudvalget. 
 

Tre gode grunde til at vælge godt tilbehør til støvsugeren:

  • Du kan optimere din eksisterende støvsuger
  • Alle slidte eller defekte dele kan udskiftes
  • Din støvsuger får nyt liv med nye dele

 

Gør støvsugningen nemmere med flere mundstykker eller børster til støvsugning overalt. Oplever du nedsat arbejdsfunktion i din støvsuger, så prøv at udskifte slidte eller defekte dele. Din støvsuger bliver som ny med nye dele. 
 

Hvilke dele kan udskiftes på din støvsuger?

Der er mange dele, du selv kan udskifte på din støvsuger, når de bliver slidte, defekte eller skal optimeres. 

  • Forny slidte dele på din støvsuger, inden de går i stykker. Har du en centralstøvsuger kan en ny sugekontakt gøre en stor forskel. På robotstøvsugeren kan nye børster gøre underværker, ligesom en ny slange kan give en bedre sugeevne. Reservedele til en støvsuger fås i mange varianter og bør passe præcis til din model. 
  • Udskift defekte dele i stedet for at købe en ny støvsuger. Fittings i plast kan knække eller revne, men nemt udskiftes med de rette dele. Gode rør og rette udtag kan give støvsugeren nyt liv i hjemmet med centralstøvsuger.
  • Optimér din støvsuger med forskellige mundstykker, ekstra lange slanger eller børster. Rengøringen af sofaer, radiatorer eller løse tæpper optimeres nemt og effektivt med ekstra dele til særlige rengøringsobjekter. Vælg efter model, og oplev en nyt liv i din støvsuger.  
     

Gå på opdagelse i det store udvalg af støvsugertilbehør herover på føtex.dk.