Rengøringsapparater

Med en vinduesvasker får du rene ruder uden striber og uden at skulle slæbe rundt på en spand. Rigtig mange hjem har i dag store vinduespartier, der skal pudses jævnligt, og det er en stor opgave. Tjek derfor vores store udvalg af vinduesvaskere herunder.

Renere udsigt med en vinduesvasker

Vinduespudsningen bliver både let og hurtig af få fra hånden, når du har en vinduesvasker i hånden. Du slipper for at skulle holde styr på beskidt vand i vindueskarmene og på gulvet fordi den bedste vinduesvasker klarer alle opgaverne på en gang og resultatet bliver skinnende – hver gang.

 

Tre grunde til at vælge en vinduesvasker:

  • Skinnende rene ruder uden striber med en vinduesvasker og en vinduesvisker i én
  • Hurtig og let vinduespolering
  • Du slipper for at skulle slæbe på vand og tørre våde karme og gulve af

 

Hvad enten du vælger en model, der både vasker og tørrer dine ruder, eller en, der sørger for at fjerne vand og striber, når du har fjernet snavs og pletter med klud og vand, så får du de reneste ruder på vejen. VI har ikke bare selve vinduesvaskerne i vores sortiment, men også alt hvad du skal bruge for at få det optimale resultat.

 

Find den rigtige vinduesvasker

Du kan finde både vinduesvaskere, der klarer hele opgaven, og modeller, der er designet til at fjerne vandet og tørre ruderne uden at efterlade striber. Hvad har du brug for?

  • En model, der både vasker, tørrer og fjerner overskydende vand?
  • En model, der kan fjerne vandet og tørre ruden, når du har tørret den over med en klud?
  • En model, der har mulighed for at fungere som både vasker og visker?

 

Herover finder du et stort udvalg af både hele sæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt fra start, men også tilbehør, så du kan udskifte, når der er brug for en opdatering af det gamle.

Find og bestil din favorit allerede i dag, vi har altid både et stort udvalg og mange, spændende tilbud, så du kan gøre en god handel.