DVD afspillere & Blu-Ray afspillere

Køb din dvd afspiller her, hvor du både finder dvd afspillere, dvd optagere og blu ray afspillere til en god pris. Alle de kendte mærker og gode priser. Se vores sortiment og find det du mangler på føtex.dk. Fri fragt ved køber over 1.000,-

DVD og Blu-Ray afspillere

Få den ultimative filmoplevelse og hyggelige biografstemning derhjemme. Verden er mere digital end nogensinde før, men det betyder endnu ikke, at den klassiske dvd afspiller er uddød. Der er nemlig stadigvæk noget ganske særligt ved at sætte en dvd på og være begrænset af den samling af dvd’er, som man har stående hjemme på reolen.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere og dvd optagere samt blu ray optagere, der lader dig optage dine favoritprogrammer på TV for derefter at se dem senere, når det passer ind i hverdagen. Det kan samtidig være en god måde for dig at sikre, at du altid har juniors yndlingstegnefilm optaget og klar – også når Ramasjang eller de andre børnekanaler på TV ikke har noget at tilbyde. Køb en dvd afspiller eller dvd optager online hos føtex.dk, og invester i samme ombæring i nye film og TV-serier, så I har noget for enhver smag at sætte på – både når børnene ser film alene på dvd afspilleren, og når de voksne ønsker at være med.

Hvad enten du mangler en dvd-afspiller eller en blu-ray afspiller kan du på føtex.dk finde et bredt udvalg, så du kan se en masse gode film og serier. Med kendte mærker som Philips og Samsung, og de forskellige modeller og prisklasser, har vi med sikkerhed noget der matcher dit behov. Se vores sortiment og find det du mangler på føtex.dk.

Fri fragt til dit lokale føtex varehus - ved køber over 300 kr. 


Køb familiens nye dvd afspiller online her på siden, hvor du får hurtig levering og fri fragt ved køb for over 300 kr., når du vælger selv at afhente din bestilte vare i en føtex, NETTO eller Bilka nær dig. Bestil i dag, og glæd dig til mange gode stunder alene eller sammen med venner og familie, når de gamle dvd’er igen kommer i brug. Læg din foretrukne dvd afspiller i kurven, og gennemfør din ordre ved betaling. Så pakker vi din ordre, så hurtigt vi kan, og sender den afsted til dig med det samme!