Høretelefoner

Står du og mangler et par gode høretelefoner, hvor lyden bare sidder lige i skabet - og ørerne selvfølgelig? Er du kompromisløs med hensyn til lydkvaliteten? Så kig dig lidt om på føtex.dk. Her går du aldrig forgæves efter noget af det absolut bedste. Tjek vores store udvalg herunder.

Tilbage til elektronik >

695 produkter
Lille størrelse
179 kr.
Lille størrelse
179 kr.
Plantronics Backbeat FIT 6100 - Headphones with mic - full size - Bluetooth - wireless - noise isolating - black
1.948 kr.
Poly RIG 500 PRO HX - Special Edition - headset - fuld størrelse - kabling - 3,5 mm jackstik - for Xbox One, Xbox One S, Xbox One X
1.264 kr.
Plantronics Backbeat GO 605 - Hovedtelefoner med mik. - fuld størrelse - Bluetooth - trådløs - sort
1.198 kr.

Høretelefoner - Fed lyd i et par fede høretelefoner

Har du som oftest masser af musik i ørerne, når du sidder over arbejdet eller lektierne ved skrivebordet? Holder du af at slappe af med en god lydbog i sofaen eller på køreturen i bilen, bussen eller toget? Eller kan du bare ikke forestille dig en løbetur i naturen eller en træningstur i fitnesscenteret uden din yndlingsmusik som uundværlig sparringspartner? Så skal dine høretelefoner selvfølgelig være gearet til det.

Tre grunde til at vælge høretelefoner

  • Du får fantastiske lydoplevelser helt tæt på
  • De fås i et mange forskellige udgaver, design og kvaliteter
  • Vælg imellem høretelefoner til både børn og voksne

Smag og behag er som bekendt forskellig, og det er krav naturligvis også. Det gælder også i forhold til høretelefoner. Vi opdaterer løbende med nyheder fra kendte mærker, som Skullcandy, JVC, Pioneer, Sony og Hama. Ønsker du noget af det absolut bedste inden for gaming og DJ-headset, så ligger det også klart herinde til dig fra brands som Reloop og Plantronics

Hvad skal jeg vælge?

Er du ikke helt afklaret med, hvad du skal vælge mellem de mange spændende modeller? Inden du når så langt som at træffe et endegyldigt valg, bør du bruge lidt tid på at afdække dit reelle behov i forhold til model. Tjek også ”beskrivelse” og ”specifikationer” for informationer om de enkelte produkter.

Skal det være hovedtelefoner eller øretelefoner?

  • Hovedtelefoner kender du måske som ørebøffer. De fås henholdsvis som ”on ear” og ”over ear”, hvor den første model sidder direkte på øret, mens den anden dækker øret helt. De fås både med kabel og trådløse.
  • Øretelefoner fås i flere udgaver, hvoraf de to mest almindelige er ”in ear” og ”around ear”. Du sætter dem fast i øret eller med en bøjle rundt om øret. De fleste modeller er med kabel, men fås dog også trådløse.

Mens lydkvaliteten typisk er højere i et par klassiske hovedtelefoner, kan ulempen være, at andre kan lytte med på det, du hører. Fordelen ved øretelefoner ligger først og fremmest i deres beskedne størrelse, som gør dem handy at have med undervejs.

Køb dine nye høretelefoner på føtex.dk

Når du har fundet frem til de høretelefoner, som fremover skal sikre dig masser af vellyd, bestiller du dem nemt og hurtigt online på føtex.dk. Husk, at du som altid har 30 dages returret.