HDMI billedkabler

Find et bredt udvalg af HDMI-kabler på føtex.dk. Vi har også SCART-kabler, videokabler, adaptere og antenneledninger. Fælles for dem alle er, at de overfører billedet fra én enhed til en anden – for eksempel din DVD-afspiller til fjernsynet. Mangler du et sådant kabel, er du derfor på den rette side.

 

Find de nyeste HDMI-kabler og andre billedkabler

På føtex.dk har vi en masse elektronik for dig og hele familien. Du finder blandt andet forskellige former for billedkabler, så dit udstyr yder sit allerbedste. Så uanset om du mangler en adapter, et scart-kabel til HDMI eller et andet stærkt kabel til dit fjernsyn, har vi flere gode løsninger.

Formålet med et billedkabel er, at det overfører billede eller billede og lyd fra maskine til maskine – dette afhænger dog af, hvilket slags kabel du ender med. Vil du for eksempel gerne sende billeder fra din computer, smartphone, spilkonsol eller lignende til fjernsynet? Så har du brug for et billedkabel.

Vores HDMI-kabler er til dig, der vil overføre video og lyd 100 procent digitalt. Har du kun analog overførsel, så et moderne HDMI-kabel ikke virker? Så tilbyder vi også forskellige SCART-kabler, der løser problemet. De er alle lavet til at have et udbredt multistik og er udelukkende en Europæisk standard.

Undgå dårligt signal med et godt HDMI-kabel

På føtex.dk finder du forskellige HDMI-kabler i diverse længder – helt nede i de små centimer og op til 10 meter. De er alle med til at tilslutte dine elektroniske enheder til fjernsynet, så du får skarpt signal og gode billeder. På den måde har du gode muligheder for at finde det HDMI-kabel, der forbinder din enhed til TV’et.

Derudover finder du HDMI-kabler, der har:

  • Understøttelse af 4K
  • Høje hastigheder
  • Kontaktflader forgyldt med guld
  • Mange års garanti


Et HDMI-kabel er et af de mest almindelige kabler, du bruger til at tilslutte elektroniske enheder til fjernsynet – for eksempel din spillekonsol, Blu-Ray-afspiller og bærbare computere. Forkortelsen HDMI står for ‘High Definition Multimedia Interface’, og kablet er lavet til at overføre digital lyd, video og billeder mellem digitale enheder i HD-