Kabler & stik

Find et bredt udvalg af stort set alle former for kabler, stik og adaptere til fjernsyn. Vi har alt fra lydkabler og billedkabler til diverse HDMI-stik og antennestik. På den måde kan du altid finde lige netop det kabel eller stik, du har brug for, på føtex.dk.

Få stik og kabler til dit TV

Mange af os har elektriske apparater i hjemmet, og de kræver ofte strøm for at fungere. Det gælder blandt andet fjernsyn. Derfor er det vigtigt med gode stik og kabler, som du finder hos os. Med vores udvalg du derfor altid mulighed for at tilslutte strøm til dit fjernsyn.

Alle vores stik og kabler er naturligvis sikre at anvende. På føtex.dk prioriterer vi nemlig varekvalitet. Det vil sige, at der er minimal risiko for, at du eller familien får elektrisk stød, og at der opstår brand, fordi der er fejl i ledningen. For dig betyder det et sted, du trygt kan bestille kabler og stik.

Leder du også efter stikdåser? Eller mangler du forlængerledninger? Begge dele har vi naturligvis også. Gå på opdagelse blandt vores mange elartikler på føtex.dk, hvor du let bestiller det, du mangler.

Hvilket kabel og stik skal du vælge til fjernsyn?

Det er vigtigt at vælge det rigtige kabel eller stik til fjernsynet, da et fejlkøb kan påvirke billedkvaliteten og lydkvaliteten. Hvis du er i tvivl om, hvilket stik eller kabel du skal bruge, så er du altid velkommen til at spørge os.

Et af de mest almindelige kabler til fjernsyn er HDMI-kablet. Det bliver brugt til at overføre lyd- og videosignaler fra en kilde til fjernsynet. Du genkender HDMI-kablet på, at det har et lille, rektangulær stik, der passer til de fleste moderne fjernsyn og andre enheder.

Hvis du har svært ved at få plads til at montere dit TV antennekabel, har du også mulighed for at vælge en adapter. På føtex.dk finder du for eksempel en vinkel-adapter til antennekabler. Hvis den har guldbelægning, betyder det, at der ikke opstår ir på din adapter. Det gør, at forbindelsen ikke bliver dårligere og til sidst helt svigter midt under fodboldkampen. Find mere TV-tilbehør på føtex.dk.