Lydkabler

Med et godt lydkabel går du ikke på kompromis med din lydoplevelse. Har du ikke et kabel til lyd, så besøg føtex.dk. Vi har alt fra jackstik, lydsplittere og optiske lydkabler. På den måde er du sikker på at finde lige netop det kabel, du skal bruge.

Hvilket lydkabel skal du vælge?

Der er forskellige typer lydkabler på markedet, og det er ofte svært at vide, hvilket et du skal vælge. En god hjælp er at kigge på stikket til din højttaler eller afspiller. Det er som regel den, der afgør, hvilket lydkabel du kan bruge.

Et optisk lydkabel sørger for at transportere komprimeret digital lyd. Kablet er let at tilslutte, er yderst holdbart og fleksibelt at arbejde med. Noget særligt ved et optisk kabel er, at der ikke opstår “støj på linjen”, selvom der er et stykke vej fra eksempelvis dit TV til dit anlæg.

Et jackstik er et af de mest almindelige stik, der bliver brugt til at forbinde forskellige lydenheder og højtalere sammen, så du får god lyd. Det er også et analogt stik, og du kan derfor ikke bruge et jackstik til digitale signaler. På føtex.dk har vi både minijackstik til eksempelvis hovedtelefoner og det dobbelte jackstik.

Et phono-stik er en af de nyeste typer stik, der bliver brugt til lydkabler. Det bliver også kaldt for et RCA-stik, og det forbinder din CD-afspiller, båndoptager eller højtaler til en forstærker. Selve kablet på et phono-stik er ofte lavet af optisk fiber, så du får hurtig transport af lyden uden forstyrrelser.

Find gode lydkabler på føtex.dk

God lyd er vigtigt, når du ser film foran fjernsynet eller hører musik fra højtaleren. Derfor har du også brug for et godt lydkabel. Det sørger nemlig for at transportere lyden, så dine ører får optimal oplevelse. Derfor har vi på føtex.dk et bredt sortiment af kabler til lyd.

Du finder blandt andet en masse HDMI-kabler, som er et af de mest almindelige kabler til at tilslutte elektroniske enheder til fjernsynet. Formålet er at give dig et skarpt signal og gode billeder. Ønsker du også ordentlig lydtransport fra eksempelvis din bærbare computer, så fungerer HDMI-kabler også.