Fiskefad med fennikel, squash og torsk
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 300 g torskefilet
- 1 fennikel
- 1 squash
- 2 dl madlavningsfløde
- 300 g fuldkorns couscous
Vi tror, at du har:
- 2 fed hvidløg
- ½ grøntsagsbouillon
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask squash og fennikel og fjern skallen fra hvidløgsfed. Skær squash og fennikel i tern og pres hvidløgsfed.
Bland grøntsagerne med fløden, grøntsagsbouillon,3 dl kogende vand, salt og peber i et ovnfast fad og bag dem i 15 min.
Tag fadet ud af ovnen, læg torskefileterne på og sæt fadet i ovnen i 10 min.
Imens, kog couscous efter anvisningen på pakken.
Tag fadet ud af ovnen, fjern 1/3 af grøntsagerne og blend dem med en stavblender, så det bliver til en sauce.
Velbekomme!
Tip: Servér retten med frisk citronskal og et godt stykke brød.