1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Fiskefrikadeller med kartofler og spidskålssalat

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 40 min.

Ingredienser:

  • 500 g fiskefars
  • 650 g kartofler
  • ½ spidskål
  • 15 g frisk dild
  • 4 dl creme fraiche
  • 125 g sukkerærter

 

Vi tror, at du har:

  • 4 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk timian
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne møre i en gryde med vand.

Imens klargøres salaten og fiskefrikadellerne.

Form fiskedellerne ud af alt farsen og læg dem på en tallerken.

Varm en pande op med olien og steg fiskefrikadellerne ved middelvarme i 5-6 min. på hver side.

Skær spidskål fint og hak dilden.

Kog sukkerærter i 1 min. i en lille gryde og hæld dem straks i koldt vand. Skær dem i mindre stykker.

Vend spidskålen med dild, creme fraiche, sukkerærter og smag til med salt og peber.

Når kartoflerne er klar vend dem så i timian, presset hvidløg, olie og salt.

Server fiskefrikadellerne med spidskålsalat og timiankartoflerne.

Velbekomme!

Tip: Prøv at blande finthakket forårsløg, chili og peberfrugt i små tern i fiskefarsen. Man kan twiste sin fiskefars med mange forskellige ting.