Gnaver- og kaninfoder

Bestil kaninfoder, hamstermad, grøntsagsflager, hø og meget mere til dine gnavere online på føtex.dk, og skab et dejligt miljø for dine små kæledyr. Vi har sørget for, at du kan få alt til din gnaver online blandt vores brede sortiment.

Bestil hamster-, marsvin-, og kaninfoder online

Uanset hvilken slags gnaver, du har, kan du finde den rette type foder blandt udvalget på føtex.dk. Du kan samtidig finde gnaverfoder, der er velegnet til flere forskellige racer. Det er særligt nyttigt for dig, der måske har både marsvin og kanin, og ikke har lyst til at have to forskellige typer foder stående. Samtidig kan du også finde specifikke typer snacks, der er udviklet til et bestemt dyr – blandt andet hamstersnacks, kaninsnacks og marsvinsnacks.

Fyld lageret op med kaninfoder og snacks

Jo større en gnaver, du har, jo mere spiser den også. Det siger måske sig selv, men det er vigtigt at have med i dine overvejelser, når du bestiller mad og strøelse til din gnaver. Kaninfoder løber måske hurtigere ud end hamsterfoder eller marsvinfoder, fordi de fleste kaniner er større. Heldigvis er det nemt at bestille et godt lager af foder hjem til din gnaver, så du aldrig skal være nervøs for at løbe tør.

Bestil alt til dine gnavere på føtex.dk

Som ejer af en lille gnaver, er der visse produkter, der er vigtige at have. Det er nemlig denne type gnaver- og kanintilbehør, der gør, at du bedst muligt kan sikre dig, at din gnaver har det godt og trives. Derfor tilbyder vi blandt andet:

  • Klosakse, så du kan trimme din gnavers kløer
  • Hø og burstrø, så din gnaver har noget at gå på og lege med i buret
  • Metalbørste, så du kan rede din langhårede gnaver
  • Kaninselesæt, så du kan tage din kanin ud i det fri
  • Drikkeflaske, så din gnaver kan få masser af vand at drikke
     

Vi har sørget for, at du kan passe rigtigt godt på din gnaver – uanset størrelse og race. Bestil alt det, din gnaver har brug for online på føtex.dk.