Vådfoder til hunde

Foretrækker din hund vådfoder? Eller vil du gerne tilbyde i diæt bestående af både tørfoder og vådfoder til hunde? På føtex.dk kan du vælge mellem forskellige mærker, varianter og smage af vådfoder, så du kan finde en type, der falder i netop din hunds smag.

Find vådfoder til hunde, din hund vil elske

Mange hunde er glade for vådfoder. Det skyldes særligt den bløde konsistens af kødstykkerne og smagen af blandt andet oksekød, kylling eller laks. Mange af varianterne er desuden sammensat, så din hund samtidig også får lidt grøntsager såsom gulerødder. Du kan også finde varianter med indmad, som din hund vil elske, såsom lever eller hjerte. Endelig kan du vælge mellem forskellige størrelser og beholdere som:

  • Dåser, der er nemme at opbevare
  • Poser, der gør det nemt at dosere den rette mængde
  • Bakker, der er praktiske at have med på farten

 

På den måde kan du sørge for, at du har masser af muligheder for at tilbyde din hund vådfoder – både derhjemme og på farten.

Forkæl din hund med lækkert vådfoder

Ganske ligesom dig selv, har din hund brug for de rette næringsstoffer og proteiner for at trives. Og selvom du måske kan føle, at din hund er gladere for vådfoder end tørfoder, så bør du i mange tilfælde tilbyde begge dele. Hvis din hund ikke virker til at have lyst til at spise ret meget tørfoder, kan det virke fristende blot at give vådfoder. Men hvorfor ikke kombinere de to varianter? Du kan blandt andet blande din hunds vådfoder op med tørfoder til hunde for at give ekstra tekstur – og for at sikre, at måltidet giver din hund alt det, den har brug for.

Køb dit vådfoder til hunde online på føtex.dk

Fra fisk og fugl til okse. Når det kommer til smagsvarianter af vådfoder til hunde, kan du se frem til et bredt udvalg. Og det er med til at sørge for, at du kan finde en variant, der falder i netop din hunds smag. Udforsk de mange muligheder på føtex.dk, og bestil vådfoder til din hund online, hvor du samtidig også kan få fat i alle de godbidder til hunde, din firbenede ven elsker. Gå også på opdagelse i vores resterende udvalg af hundefoder og hundetilbehør.

Når du har fundet den rette vådfoder blandt udvalget kan du let bestille den online her til hjemmelevering - så slipper du for at slæbe og kan hygge dig med din hund i stedet.