Fiskeværktøj

Her på siden kan du finde diverse former for fiskeværktøj til din næste fisketur. Vi har forskelligt grej og tilbehør som f.eks. vægte, fileteringsknive, rengøringsborde og små burners/smokers. 

Fiskeværktøj - Tilbehør til fisketuren

Når man skal fiske, findes der meget forskelligt tilbehør, der kan være velegnet til turen. Her på siden finder du mange af den slags tilbehør. For at give dig et overblik over de mange muligheder, har vi listet noget af det tilbehør, vi mener, man bør anskaffe sig, hvis man interesserer sig for fiskeri. Vi har yderligere opdelt tilbehøret i før, under og efter fisketuren.

Før: Gejbokse og tasker – Hvis du som garvet lystfisker, eller som nybegynder, har anskaffet dig en del endegrej, så kan en grejboks være velegnet til fisketurene. Med en grejboks kan du skabe struktur og system i dit endegrej, så du hurtigt og nemt kan skifte, hvis du ønsker at fiske efter en anden type fisk, eller hvis en anden farve skal prøves af. En taske er naturligvis også brugbar, da du deri kan have grejbokse, fiskenet, fisketøj og lignende. Alle vores tasker er i høj kvalitet, så de kan holde i lang tid, og rumme en masse æsker og grej. Derudover har vi vandtætte punge og poser, der er velegnede til en dag ved vandet. 

Under: Kroge og tænger – Skulle du miste krogen under fisketuren, er alt håb ikke ude. Her på siden finder du diverse fiskekroge, så du kan være forberedt, hvis uheldet er ude. Således kan du fiske videre, og måske endda være heldig at få bid på krogen. Hvis og når der er fangst, finder du også flere forskellige tænger her på siden. Med en tang kan du let få krogen ud af fisken.

Efter: Rengøringsborde og burners – Hvis fisketuren byder på en eller flere fangster, så har vi tilbehør, der gør det muligt til filetere og grille, hvor du fisker. Det bliver ikke nemmere, og så bliver fisketuren også bare lidt hyggeligere, når fangsten kan nydes i naturrige omgivelser.