Crepepapir

 

Crepepapir er til dig, der elsker at folde og klippe. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan lave med det farverige crepepapir, og på føtex.dk har du mulighed for at finde papir i alle regnbuens farver til dit næste projekt.

Hvad kan du lave med crepepapir?

Som sagt er der masser af muligheder med crepepapir, og på mange måder er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. På føtex.dk giver vi dig lidt inspiration med på vejen, så du kan komme godt i gang med dit næste projekt.

Du kan blandt andet lave følgende med crepepapir:

  • Farverige blomster
  • Forskellige slags dyr
  • Flotte hængedekorationer til hjemmet

 

Hvis du vil have yderligere inspiration, kan du med fordel udforske internettet for muligheder, og hvis du er heldig, kan du måske også finde en passende hobbybog, der kan hjælpe dig godt på vej.

Crepepapir blomster

Syntes du også blomster dekorerer fint i hjemmet? Hvorfor så ikke lave dine egne af crepepapir, du kan nyde synet af i længere tid. Du kan for eksempel købe forskellige sæt med alt til lav-selv blomster, så du får lidt hjælp med på vejen til at lave dine egne smukke blomster af crepepapir, der kan pynte i en fin vase. I vores udvalg finder du desuden papir i flere størrelser, så du kun behøver at købe lige så meget, som du har brug for.

Uanset om du er mest til pastelfarver, douchefraver eller primærfarver, har vi noget til dig. I vores udvalg finder du pakker med flere forskellige farver crepepapir, så du har det bedste mulige grundlag for at være kreativ og skabe noget sjovt og smukt.

Lav en hjemmelavet gave af crepepapir

Kender du en, der vil sætte pris på en kreativ, hjemmelavet gave? Så bør du bestemt overveje at lave en gave i crepepapir. Du kan eksempelvis lave en figur eller et motiv, der afspejler modtagerens interesser. Hvis du gerne vil udfordre dig selv endnu mere, kan du også tilføje andre teksturer som eksempelvis andre papirprodukter.

På føtex.dk kan du desuden finde lim, glimmer og andet tilbehør, så du let kan skabe figurer, billeder eller dekorationer, der kan være den perfekte gave til en heldig modtager.