Sæt glimmer og glitter på hverdagen

Er der noget mere festligt end glitter og glimmer, som for alvor sætter kulør på tilværelsen? På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af glimmer-pulver, hobby-glimmer og glimmer-drys, så både børn og voksne kan gøre hverdagene og weekenderne mere festlige. Se det store sortiment her.

Sæt kulør på hverdagen med glimmer tusser!

På føtex.dk har vi et stort fokus på børn og leg, og vi har blandt andet stillet skarpt på de legeformer, der udfordrer hobby og design. Det inkluderer for eksempel vores store udvalg af glimmer, som både de små og de større børn – og selvfølgelig også de voksne – kan lege med. Her er dømt fest og farver, og glimmeret kommer i mange former. Vælg for eksempel mellem følgende muligheder:

  • Glimmer-tusser

  • Glimmer-lim

  • Glimmer-pulver

  • Hobby-glimmer

  • Glimmer-drys

Uanset hvilken variant du vælger, kan du sammen med børnene sætte kulør på tilværelsen, så alting bliver lidt sjovere. Du får høj dansk kvalitet til hele familien samt timevis af farverig leg. I kan bruge glimmeret på mange forskellige måder: Tusserne kan også stimulere børnenes tegne- og skrivefærdigheder, mens pulver og drys kan være med til at lære mønstre og figurer.

Dermed kan glimmeret være sjovt i sig selv, men det kan også være lærerigt legetøj, der kan udvikle børnenes forskellige færdigheder. Du kan desuden vælge glimmerlim – her giver limen jer en sjov måde at dekorere for eksempel fødselsdagskort eller tegninger på. Mulighederne er uendelige, så slå jer løs i kreativitetens verden.
 

Find glitter og glimmer på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af de varer, du har brug for i hverdagen og weekenden. Vi forhandler alt til dine hobbyprojekter, hvad enten det er maling eller materialer til syning og smykkefremstilling, og du kan bestille det online direkte her på siden.

Vi leverer dine varer til dig, så du kan få en lettere og mere overskuelig dagligdag. Du finder altid et stort udvalg af kvalitetsvarer, og vi er stolte af vores historie og mange tilfredse kunder. Vi glæder os til også at kunne berige din hverdag og sætte kulør på tilværelsen med masser af glitter og glimmer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om glimmer