Glimmerlim sætter kulør på tilværelsen

Mangler du og børnene noget, der for alvor kan sætte gang i humøret i hverdagen såvel som i weekenden? Så bør I kaste jer ud i legen med glimmerlim, hvor livet bliver tryllet om til en fest. Se vores store udvalg lige her på føtex.dk.

Glimmerlim til kreativitet og leg

På føtex.dk har vi et stort sortiment af glimmerlim af høj dansk standard, så både sundhed og kvalitet går op i en højere enhed. Der er timevis af leg at finde med glimmerlimen, som kan anvendes på mange måder. Glimmerlim er lim, der er tilsat glimmer, og når du limer på en overflade, så kommer glimmeret med ud og sætter sig fast i det mønster, du tegner eller i de bogstaver, du skriver.

Det betyder, at du og børnene for eksempel kan dekorere fødselsdagskort, så de bliver personlige, eller måske kan I lave tegninger, der får en ekstra festlig dimension med glimmer og glitter. På den måde bliver hverdagen lidt mere festlig. Ved at lave mønstre, figurer, bogstaver og tal med glimmerlimen stimulerer du samtidig barnets kreativitet og forståelse, så han eller hun lærer, mens I leger. Du kan vælge mellem flere typer af glimmerlim på føtex.dk som for eksempel:

  • Enkelte glimmerlims-tuber

  • Limstænger

  • Glimmerlims-sæt

  • Glimmerfarve

  • Glimmerlim med indhold – f.eks. hjerter eller stjerner

Du kan med fordel anvende glimmerlimen sammen med vores normale glimmer, som giver masser af smukke skinnende overflader. Hvis du har et kreativt barn, kan du også se nærmere på vores muligheder inden for kreakasser, cernit eller hobbymaling.
 

Se alle de kreative muligheder med glimmerlim på føtex.dk

Du finder et stort udvalg til børnenes leg på føtex.dk, der ud over glimmerlim byder på et væld af muligheder inden for både kreativ leg og lærerig leg samt sjov og udfordrende leg. Vi har et stort fokus på høj kvalitet efter skarpe danske standarder, så alle i familien får en god oplevelse.

Bestil online, når det passer dig, og så leverer vi varerne. Få prisvenligt glimmerlim på føtex.dk. Vi glæder os til at blive en del af jeres leg.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om glimmerlim