Fotopapir

Fotopapir er løsningen, hvis du gerne vil printe dine fotos ud og give dem liv og farver. Hos føtex.dk finder du fotopapir til printeren i god kvalitet, som sørger for, at dine billeder vækkes til live. 

Fotopapirets størrelse, overflade og format 

Fotopapir er et specielt papirprodukt. Produktet er designet til at give dig de bedste resultater, når du printer dine billeder. Skal du købe fotopapir til dine forskellige projekter, er der nogle punkter, som er gode at tage højde for. 

Overvej gerne: 

  • Fotopapirets størrelse 

  • Fotopapirets overflade 

  • Fotopapirets kompatibilitet (format) 
     

Fotopapirets størrelse og dets kompatibilitet hænger unægteligt sammen. Formatet er ikke lige meget, når du skal printe, for hvis du køber den rigtige størrelse, undgår du at klippe eller beskære billedet til. Sørg dog for, at tjekke om fotopapiret passer til printeren, da ikke alt fotopapir passer til alle printere. 

Når snakken falder på forskelle, er der naturligvis også forskel på papirernes overflader. Glansfuldt eller mat? Ja, det afhænger af, hvad du foretrækker og hvilket foto-resultat, du vil have. 

Skab farve og liv med fotopapir 

Ferieminderne og stemningen bliver nemme at gengive med et foto i hånden. Feriebilleder er dog ikke kun det eneste, som du kan bruge fotopapir til at printe ud med. Faktisk er nærmest alle små og store begivenheder oplagte. Fødselsdage, familiesammenkomster eller hverdagssituationer er bare nogle af dem. 

Og fordi fotopapir er en alsidig og kreativ måde, hvor du kan udtrykke dig på, kan du også bruge papiret i forskellige henseender. Lav eksempelvis en personlig kalender med billederne på fotopapiret til en, som du har kær. Eller hvad med at lave en scrapbog med dine yndlingsbilleder. Bruger du fotopapir til formålet, får du flotte billeder, hvor farverne og kvaliteten skaber liv. 

Find dit fotopapir til printeren her

Vores sortiment byder på et udvalg af fotopapir med forskellige papirstørrelser, overflade-typer og formater. Vælg det papir, som passer til din printer og til dine fotos og andre kreative projekter. Se hvordan farver og kvaliteten generelt fremkalder minderne på ny. Søger du andre kontorartikler? Du kan finde alt til hjemmekontoret hos os, hvor du naturligvis også kan købe en printer til dit fotopapir.