Konvolutter & postæsker

Er du løbet tør for konvolutter eller kuverter derhjemme? Måske har du ikke lige den størrelse, du har behov for? Her på siden har vi samlet vores udvalg af kuverter, konvolutter og andet pakkemateriale. Vælg mellem flere forskellige størrelser og bestil dit kontorudstyr til gode priser her.

Vælg mellem flere typer af konvolutter og kuverter 

Hvis du skal sende et brev, vigtige dokumenter eller måske en gave, der ikke fylder så meget, så har du brug for en kuvert eller konvolut. Det giver derfor god mening, at sørge for at have et lille lager liggende derhjemme. Det er nemlig ikke altid til at vide, hvornår du har behov for en kuvert. Den kan samtidig også være en god løsning, hvis du skal skrive et kort til fødselsdagsgaven eller blomsterne. På den måde kan du nemt gøre det klart, hvem gaven er til. Og du slipper for at sætte tape eller lignende direkte på selve kortet.  

Skal der lidt ekstra beskyttelse til din forsendelse, så er en boblekonvolut en god løsning. Luftboblerne omringer din forsendelse på en måde, så den er beskyttet fra alle sider. Og det gør desuden ikke den store forskel for vægten, så du skal ikke være nervøs for, at det kommer til at koste ekstra i forsendelse.
 

Skab et godt hjemmekontor med gode produkter 

Mangler du noget til dit kontor derhjemme? Når du alligevel er ved at købe ekstra konvolutter, kan du ved samme lejlighed finde alverdens andre redskaber, der kan gavne dit hjemmekontor. Blandt andet kan du finde forskellige kontorartikler og papirprodukter, men du kan også finde større møbler til kontoret. 

Er du derfor ved at indrette dit hjemmekontor, kan du lade dig friste af vores udvalg af funktionelle og praktiske skriveborde. Eller hvis din kontorstol trænger til at blive skiftet ud, kan du også lade vores sortiment hjælpe dig. Det er altså ikke kun de små genstande, du har brug for i din hverdag, du kan få fat i det her hos os Så uanset om du er ved at lave den helt store opgradering af hjemmekontoret, eller om du bare mangler en slidstærk konvolut, så kan du finde det hele her.