Selvhærdende ler

Med selvhærdende ler kan du hurtigt skabe alt fra smuk og praktisk brugskunst til små kunstværker med fine og sjove detaljer. Se vores aktuelle udvalg her på siden.

Med selvhærdende ler kan du skabe lige, hvad du har lyst til

Elsker du at være kreativ, og vil du gerne udfordre dig selv og skabe noget med hænderne? Så bør du bestemt overveje, om dit næste kreative projekt skal laves i selvhærdende ler. På føtex.dk finder du et udvalg af forskelligt ler, som du kan bruge til at skabe lige det, du ønsker.

Du kan blandt andet lave disse projekter med selvhærdende ler:

  • Praktiske skåle, vaser og andet brugskunst
  • Flotte skulpturer til hjemmet
  • Smukke juledekorationer

 

I udvalget på siden kan du finde flere forskellige slags selvhærdende ler, der hver især kan formes for at skabe noget til dit eget hjem eller en gave til en, du holder af. Udforsk mulighederne i dag, og bliv inspireret til at udfolde din kreativitet.

Få selvhærdende ler i forskellige farver

I vores sortiment kan du udforske flere forskellige farver af selvhærdende ler som eksempelvis hvid, lys grå og terrakotta. Afhængigt af hvad du skal lave, kan der være fordele i at vælge forskellige farver, og farvevalget er især relevant for dig, der ikke skal male det, du former. I vores brede online udvalg finder du alt indenfor ler og formning, så du kan skabe hyggelige stunder alene eller med familie og venner.

Find maling til dine lerprojekter på føtex.dk

Hvis du gerne vil skabe noget unikt og farverigt, har du rig mulighed for også at finde hobbymaling til dine lerprojekter. Vi har maling i mange forskellige farver, og hvis du søger en helt unik farve til dit projekt, kan du med fordel blande flere farver sammen for at skabe den perfekte nuance. 

Når du har fundet alt til dit næste krea projekt bestiller du det nemt og hurtigt online - så sørger vi for hurtig levering!