Ler og formning for børn og voksne

Saml hele familien omkring formning og lerkunst. På føtex.dk har vi samlet et stort og farverigt udvalg af ler og udformning for både store og små. Hos os finder du både modellervoks, cernit ler og silk clay til leg og kunst. 

Leg med ler og alverdens former og farver 

Der er bare noget helt særligt over at gribe fat i et stykke ler og forme det til noget nyt og helt særligt. Om det er som en dedikeret hobby eller blot en god mulighed for at være kreativ sammen med familien, er ler og udformning en skøn DIY-hobby, der aldrig går af mode. Og for familiens mindste medlemmer er det også en super måde at stimulere og træne både følesans, motorik og kreativitet. 

Ler og udformning for hele familien 

På føtex.dk kan du dykke ned i en stor samling af ler og formning i alverdens afskygninger og farver. Vi har noget for både børn og voksne. Til de små kan du for eksempel vælge de farverige lertyper og finurlige former fra velkendte mærker såsom Play-Doh, Formy og Staedtler. Bag din yndlingskage, byg en bil, lav skøre frisurer på kunderne i den egen frisørsalon eller bring dine yndlingsdyr til live i ler. Begrænsninger er der ingen af. 

Blandt vores udvalg kan du også vælge modelleringsler i neutrale farver, som du kan forme til hvilken som helt kreation, du ønsker. Flere af masserne er desuden lufttørrende, så du ikke behøver at brænde det. Derefter kan du også altid dekorere og male dit kunsthåndværk med din foretrukne maling

Hvilken type ler er for dig? 

Blandt vores udvalg af ler og udformning finder du flere varianter af modelleringsler, inklusiv klassisk modellervoks, fimo/cernit ler og silk clay. Men hvad er forskellen egentlig på disse? Find svaret her: 

  • Modellervoks - Klassisk modellervoks er en god all-around, som er blødt og nem at forme  

  • Fimo/cernit ler - Ler som er let at lege med i timevis, da det ikke tørrer ud.  

  • Silk clay - Smidigt og blødt modellervoks der hverken grisser eller klistrer 

 

Ligegyldigt dine præferencer har vores store kreative hjørne sikkert det ler, du skal bruge.