Frittata med laks
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 4 æg
- 50 g parmesanost
- 100 g varmrøget laks
- 1 stilk forårsløg
- 1 squash
Vi tror, at du har:
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- ½ tsk sort peber
Fremgangsmåde:
Pisk æg sammen i en skål med en gaffel.
Tilsæt parmesan, salt og peber. Pisk det godt med gaflen.
Varm olie på en pande.
Lad frittataen stege ved middel varme under låg i 5 minutter. Hold øje med den, så den ikke brænder på.
Smuldr varmrøget laks, og hak forårsløg og squash fint. Bland det sammen i en skål. Fordel laks, squash og forårsløg på frittataen, og pres det lidt ned i den med en grydeske.
Brug en tallerken til at vende frittataen rundt, og steg den 5 min. på den anden side.
Servér evt. med ristet rugbrød og sprøde grøntsager i stænger.