Grillet grisekoteletter med vandmelonsalat
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 15 min.
Ingredienser:
- 500 g grisekoteletter
- 1 vandmelon
- 200 g salatost
- 4 stilke forårsløg
- 30 g græskarkerner
- 200 g fuldkorns couscous
Vi tror, at du har:
- 4 spsk olivenolie
- 4 spsk eddike
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde:
Tænd op i grillen eller brug en grillpande. Smør risten eller panden med lidt olie.
Grill koteletterne – ca. 5-6 min. på hver side.
Imens gøres salaten klar.
Skær vandmelonen og smuldr osten. Snit forårsløget fint og rist græskarkernerne på en tør pande.
Kog couscous kort efter anvisning på pakken.
Rør salt, eddike og sukker sammen i en lille skål.
Bland vandmelon, ost, couscous, forårsløg og græskarkerner sammen i en skål.
Servér salaten med de grillede koteletter.
Velbekomme!
Tip: Balsamico eller æbleeddike er rigtig god til denne opskrift.