1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Grillet hakkebøf med kartofler og lun aspargessalat

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 15 min.

Ingredienser:

  • 400 g hakket oksekød
  • 650 g nemme kartofler
  • 250 g asparges
  • 30 g ristet sesamfrø
  • 1 citron

 

Vi tror, at du har:

  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk salt og peber

Fremgangsmåde:

Form 4 bøffer ud af det hakkede kød.

Kog kartoflerne møre og køl dem ned i koldt vand.

Tænd op i grillen eller brug en grillpande. Smør risten eller panden med lidt olie.

Grill hakkebøfferne færdig – ca. 5-6 min på hver side.

Imens klargør ingredienserne til salaten.

Skær asparges i 4 stykker – Husk at den ”træet del” nederst på aspargesen skal kasseres.

Kog aspargesstykkerne i 3 min. og hæld dem straks i koldt vand.

Rør olie, sennep, salt, peber og citronsaft sammen i en lille skål. Smag til.

Skær kartoflerne i kvarte og bland dem med asparges, sesamfrø og dressing i en skål.

Servér salaten med de grillede hakkebøffer.

Velbekomme!

Tip: Man kan twiste sine hakkebøffer ved at blande ingredienser ind i sin fars – Prøv fx græske hakkebøffer med oliven, oregano og feta.