Grillet kyllingeoverlår med jordbærsalat
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 25 min.
Ingredienser:
- 800 g kyllingeoverlår
- 350 g jordbær
- 225 g halloumi
- 75 g rucola
- 50 g pinjekerner
Vi tror, at du har:
- 4 spsk olivenolie
- 4 spsk eddike
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde:
Tænd op i grillen eller brug en grillpande. Smør risten eller panden med lidt olie.
Grill kyllingeoverlårene færdig – ca. 8-10 min. på hver side.
Imens skær jordbærrene i skiver. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Skær halloumi i tern og rist dem brune på en pande med lidt olie.
Rør sukker, eddike, olie og salt sammen i lille skål. Smag til.
Bland jordbær, halloumi, rucola, pinjekerner og dressing sammen i en skål.
Server salaten med de grillede kyllingeoverlår.
Velbekomme!
Tip: Tilføj evt. 200 g couscous til salaten.