Grillet kyllingespyd med tzatziki og couscous
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 450 g kyllingebrystfilet
- 1,5 dl teriyakisauce
- 1 agurker
- 400 g græsk yoghurt
- 400 g couscous
Vi tror, at du har:
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- Grillspyd
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i tern og rør dem godt sammen med teriyakisauce i en skål.
Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske.
Riv agurken på et rivejern. Læg den revne agurk i en si, drys med lidt salt og lad den trække.
Pres hvidløget og bland yoghurt med salt og peber.
Pres så meget væske så muligt ud af agurken og vend med yoghurten.
Sæt kyllingestykkerne på et spyd og varm en pande eller en grill op.
Steg spyddene 3-4 minutter på alle sider, til de er gennemstegte.
Imens, kog couscous efter anvisningen på pakken.
Velbekomme!
Tip: Retten kan også laves med grisekød og den kan også gøres plantebaseret ved at bruge tofu i stedet for kylling.