Bålfad til haven

Bålfad i rustfrit stål, sten eller støbejern skaber stemning og hygge i enhver have. Find brandsikre bålfade i stilfulde designs til gode priser her.

Brandsikre og dekorative bålfade til haven

Rustikt støbejern, laserudskåret rust-look eller solidt stenfundament med stålfad er blot nogle af modellerne, du finder i vores store online udvalg. Undgå brandskader på græsset eller ustabile bålsteder – vælg et bålfad i et flot design. Sikret mod at ilden breder sig, er bålfade på ben en elegant løsning til dig, der gerne vil nyde levende ild i haven. Mange forskellige modeller og størrelser i onlineudvalget herover.
 

Tre gode grunde til at have et bålfad i haven:

  • Giver større sikkerhed og beskyttelse af plænen
  • Dekorativt og elegant i mange forskellige stilarter
  • Nemt at tænde op og køle af uden brandrisiko

Et bålfad begrænser ilden og løfter bålet fra underlaget, så plænen ikke bliver sort. Bålfade er dekorative og elegante og findes i netop de stile og størrelser, der passer til din have. Det er nemt at tænde op, og du undgår brandskader med varmt kul under afkølingen. 
 

Hvad bør du vide om bålfade?

Sikkerhed er nøgleordet, når du skal anvende et bålfad. Bålfade er ikke tænkt som en erstatning for en grill men kan med en rist bruges til madlavning over åben ild. 

  • Størrelsen på fadet behøver ikke at afgøre mængden af brænde. Du kan sagtens lave et mindre bål i et stort bålfad – vælg størrelsen efter placeringen af bålfadet. Har du begrænset areal til placeringen, kan du gå efter et lodret bålfad. 
  • Design findes i flere stilarter og materialer, som f.eks. laserudskåret metal i runde eller lodrette former, i rustent look eller med pulverlakeret overflade. De klassiske rustikke støbejernsmodeller eller moderne minimalisme i sten og stål. 
  • Brændedepot er integreret på nogle modeller og er typisk placeret under selve bålfadet. Fordelen ved et brændedepot er den nemme adgang til brænde, men det kræver en placering på et tørt sted.

Skab lun hygge i haven med levende ild i et sikkert bålfad fra onlineudvalget herover på føtex.dk – flere modeller og altid masser af gode priser. Se alle vores bålsted her.