Grillhandsker & grillforklæder

Praktiske grillhandsker og et grillforklæde er både med til at give dig et mere prof look og desuden med til at maksimere sikkerheden, når du griller. På føtex.dk finder du forskellige grillhandsker og -forklæder til både den ægte grillentusiast og til dig, der bare gerne vil have noget simpelt, der virker. Se vores udvalg herunder.

Pas godt på dine hænder med praktiske grillhandsker

Når du griller, er det selvfølgelig vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Med et sæt gode grillhandsker er det både nemmere og langt mere sikkert at håndtere din grill og dit varme grilltilbehør. Hvad end det er et varm fad, en rist eller andet, du skal håndtere, kan et par kvalitetsgrillhandsker gøre dit arbejde lettere. Så slipper du også for at brænde fingrene.

Hvilke grillhandsker bør du vælge?

En grillentusiast går sjældent ned på udstyr. Derfor kan finde mange forskellige varianter af grillhandsker på føtex.dk fra blandt andet Char-Broil og Weber. Men hvilken variant passer dig bedst? Det afhænger af flere faktorer.

Overvej blandt andet, om du foretrækker dine handsker som luffer, eller om du hellere vil have dine handsker med fingre. For nogle kan det nemlig være svært at håndtere grillredskaber med de almindelige grillhandsker i “luffeform”. Her kan vi anbefale at kigge på handskerne med fingre.

Nogle foretrækker desuden en silikone-grillhandske, fordi det giver et bedre greb og mere bevægelsesfrihed på grund af designet. Andre kan bedre lide de helt almindelige grillhandsker, der er lavet med varmebeskyttende stof og fyld. Hvilken handske, der er bedst for dig, afhænger selvfølgelig af dine præferencer, men også hvad du skal bruge grillen til.

Pas også på tøjet med et grillforklæde fra føtex.dk

Hvis du griller meget, kender du helt sikkert også til problematikken med, at der kommer stænk på dit tøj fra grillmaden. Eller at dit tøj kommer i klemme i fronten på grillen. Begge dele er irriterende og kan i værste tilfælde ødelægge dit tøj. Her kommer grillforklædet ind i billedet. Et forklæde kan nemlig beskytte dig imod begge dele, og du vil dermed også undgå unødvendige huller, brændemærker eller pletter på tøjet.