Pizzaovn til haven

Bag din egen sprøde stenovnspizza på terrassen med en smart pizzaovn til haven. Her på siden finder du vores spændende sortiment af pizzaovne. Gå på opdagelse i udvalget og find din favorit udendørs pizzaovn i dag.

Udendørs madlavning i pizzaovn

En pizzaovn er en lukket ovn med skorsten i rustikt design til madlavning udenfor. Bag brød og pizza eller steg bøfferne på en rist i en udendørs pizzaovn. Tændes op med træ, kul eller briketter og bliver hurtigt varm.

Tre gode grunde til at købe en pizzaovn:

  • Brød og pizza får ekstra sprødhed 

  • Nem at tænde op direkte i ovnen

  • Du opnår hurtig en meget høj varme

En pizzaovn er velegnet til brød og pizza på grund af den høje varme, der giver ekstra sprødhed. Det er nemt at tænde op direkte i ovnen, og den høje varme opnås hurtigt og holder længe.  

Hvad bør du vide om en pizzaovne?

Når du vælger en pizzaovn til haven, bør du være opmærksom på størrelsen, du vælger. Du skal tjekke hvilken optænding, der skal bruges, og hvad du kan bruge den til.  

  • Størrelsen på bagefanget i en pizzaovn varierer fra model til model og er relevant for, hvor meget mad du laver ad gangen. Til den lidt større familie kan en stor model være et godt valg, så alle kan få deres pizza på samme tid. 
  • Optænding af en udendørs pizzaovn foregår altid direkte i ovnen med træ, kul eller briketter. Vær opmærksom på, hvor meget ovnen forbrænder i timen, så du vælger en størrelse, der passer til både dit madlavningsbehov og brændemængde. 
  • Anvendelse af en pizzaovn udendørs er mangfoldig, og du kan bruge den til både bagning, grill og langtidsstegning. Se løbende til maden, når du langtidssteger kød eller fjerkræ, og læg evt. steaks, pølser eller grøntsager i et ildfast fad i stedet for direkte på risten, når du griller.

Lav mad på terrassen med en skøn pizzaovn eller gå på opdagelse i vores spændende udvalg af forskellige grill her på føtex.dk. – altid god service og hurtig levering.