Transportabel gasgrill

En transportabel gasgrill til at have med overalt. Nem og hurtig optænding og straks-afkøling. Vælg mellem flere størrelser og modeller til at have med på picnic, i bilen eller på ferie.

Grill med gas på farten

En gasgrill er klar til madlavning, når du er. Med en praktisk, transportabel gasgrill kan du lave mad overalt uafhængig af stikkontakt og briketter. Tilslut gas, tænd på kontakten og begynd at lave mad. Tag din gasgrill med overalt og nyd sommeren med grillmad. 
 

Tre gode grunde til at vælge en transportabel gasgrill:

  • Den er nem og hurtig at tænde op i
  • Kan bruges overalt og køler hurtigt ned
  • Har praktiske håndtag og lav vægt

Grill din sommermad på en gasgrill, der er nem at tænde og hurtigt varmer op. Den kan bruges overalt og køler hurtig ned efter brug. Nem at tage med overalt i praktiske håndtag og med en lav vægt. 
 

Hvad skal du kigge efter ved en transportabel gasgrill?

En grill på gas til at tage med er kendetegnende ved størrelsen, transportmuligheden og gasbeholderen. Stil dig selv nogle relevante spørgsmål, inden du vælger din nye model til sommeren.

  • Hvilken størrelse passer til dit behov? Hvis det vigtigste for dig er vægten og størrelsen på din grill, så vælg en sammenklappelig model med en enkelt brænder. Hvis du har brug for en større grillflade og flere indstillinger, så gå evt. efter en af de ovnlignende modeller. 
  • Hvordan er transportmuligheden? Til anvendelse på steder, der kun kan besøges på gåben eller cykel, kan du med fordel kigge efter en model med gode bærehåndtag og ekstra lav vægt.  
  • Hvor stor gasbeholder ønsker du? Vær opmærksom på at vælge en model, hvor gasbeholderen svarer til dit behov. Letvægtsgrill med små gasbeholdere udmærker sig ved nem transport, men kræver fornyelse af gas oftere. 

Mad smager bedre udenfor og med en transportabel gasgrill fra online sortimentet herover, er du klar til madlavning når som helst. Gå på opdagelse i udvalget og de gode priser på føtex.dk.