Grillspyd og grillbakker

For mange er sommersæsonen lig med grillsæson. Til det formål er der tit også brug for grillspyd og grillbakker. På føtex.dk finder du et alsidigt udvalg af både genanvendelige og engangsgrillspyd samt grillbakker. Så er du klar til at lave lækker grillmad. 

Lav god grillmad med grillspyd og grillbakker 

En ægte grillmester kræver naturligvis det rette grilltilbehør. Her byder grillspyd og grillbakker på masser af muligheder for at lave lækker mad på grillen. Pryd eksempelvis grillspydet med en kombination af dit yndlingsgrønt, små stykker kød eller et par dejlige store rejer i marinade. Eller hvad med et kebabspyd? Med grillspyd er det er mindst lige så nemt, som det er skønt. 

Grillbakker er ligeledes det perfekte tilbehør til grillen. Med dem kan du lave din foretrukne variant af blandt andet kartofler, fisk, grøntsager og lignende. Har du en gasgrill, har grillbakkerne i nogle tilfælde også en anden praktisk funktion. En række grillmodeller er nemlig designet med plads til en opsamlingsbakke nederst, der opsamler fedt og saft fra den grillede mad. Med andre ord er en grillbakke helt essentielt.  

Dyk ned i vores udvalg af grillspyd og grillbakker 

Lige her på føtex.dk har du rige chancer for at finde det perfekte grilltilbehør blandt vores udvalg af grillspyd og grillbakker. Vi tilbyder grill- og kebabspyd i en lang række udgaver, og du kan vælge mellem både bambusspyd og spyd i rustfri stål, som du kan bruge sæson efter sæson.  

Du kan naturligvis også vælge blandt et bredt sortiment af grill- og opsamlingsbakker, der passer til dine grillplaner og type af grill. Vi har alubakker til grillen i både store og små størrelser og med op til hele ti bakker i én og samme pakke. Så går du ikke ned på grillbakker til grillsæsonen.  

Find mere tilbehør til grillen på føtex.dk 

Er du på udkig efter mere tilbehør til grillen? Med de rette grillredskaber ved hånden kan du mestre enhver grilludfordring. Glem heller ikke at passe godt på din grill med grillrengøring og vedligeholdelse. I føtex.dk’s store grillhjørne har vi sikkert lige det tilbehør og udstyr, du leder efter.