Havelåger

Havelåger er med til at skabe et godt førstehåndsindtryk i haven. Lågerne er ofte det første, som gæster bemærker, hvis de ankommer til en matrikel med et hegn. Men ud over at tjene et æstetisk formål har havelågerne også nogle praktiske funktioner. Find en ny havelåge blandt udvalget her på siden.

Havelåger til haven 

Mange husejere rundt om i landet kan godt lide, at deres haver står præsentabelt. Går du som ejer op i dette, kan en havelåge være med til at sætte et personligt aftryk på haveindretningen i udendørsarealerne. Når du skal vælge en havelåge til haven, er der nogle ting, som du bør overveje. 

Eksempelvis er det en god idé at tænke over: 

  • Materiale: Træ, metal, plastik og andet. Havelåger produceres i forskellige materialer. Hvad passer bedst til din have? Når du vælger en havelåge, så tænk også gerne over, hvad der kræver mest vedligeholdelse. 

  • Størrelse: Hvor stort er det stykke, som havelågen skal dække? Er det et større stykke, passer en dobbelt havelåge måske ind. 

  • Farve: Låger til haven kan fås i forskellige farver. Havelåger i sort og metal er altid et sikkert valg, da den sorte og den metalliske farve passer til næsten alt. Er du til andre farver, kan du også få det. 
     

Æstetiske og praktiske havelåger 

Hegn og afskærmninger tjener både et æstetisk og praktisk formål. Har du eksempelvis hunde eller mindre børn i familien, kan det være betryggende at opsætte et hegn rundt om haven, så de bliver på matriklen. 

Som en del af hegnet kan du sætte en havelåge i, så du nemt kan komme ind og ud fra grunden. Lågen kan du eksempelvis sætte ved haveindgangen eller i indkørslen. 

Køb havelågen på føtex.dk 

Hvis haven trænger til en overhaling, bør du kigge nærmere på vores haveunivers. Her er der et stort udvalg af produkter til haven, som alle haveejere vil elske. Går du op i, hvordan dit hjem præsenterer sig udenfor? Så kan du finde masser af god inspiration til haveindretningen, herunder også afskærmninger og hegn. Mangler du en havelåge til hegnet, finder du havelåger i både sort og metal, ligesom der er dobbelt havelåger her på siden.