Hegn & afskærmning

Mangler du et godt hegn eller anden afskærmning til haven, så finder du mange forskellige hegnstyper i sortimentet online her. Vi har blandt andet plankeværk, rionet, læhegn og systemhegn.

Vælg hegn efter materiale

Inspiration til haven

Når hegnet er sat op i haven, er du klar til at indrette dit eget lille paradis. På føtex.dk har vi et stort udvalg af møbler og pynt til indretning af din have. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af skønne havemøbler her på siden.

Vælg et praktisk og flot havehegn

Er du den heldige indehaver af en have eller terrasse, kan du have behov for afskærmning for at sikre lidt privatliv i haven. Har du ikke tålmodighed til at vente på en hæk, der skal vokse, er et hegn den perfekte løsning, der fås i et utal af forskellige flotte løsninger. Der kan være mange grunde til, hvorfor du har brug for et hegn til din have, og uanset dine behov, kan du finde det perfekte havehegn her i vores online udvalg.
 

Gode grunde til at købe dit rækværk her:

  • Stort udvalg af hegn til et væld af forskellige behov
  • Robuste kvalitetsprodukter, der holder til vind og vejr, og som du derfor kan have glæde af i rigtig mange år
  • Altid et højt serviceniveau og skarpe priser, når du bestiller online
     

Dyk ned i sortimentet af hegn og læhegn, og bliv inspireret til valg af hegn til din have. Mulighederne er mange, og uanset hvilken type, du står og mangler, er du sikret både en god pris og kvalitet her på siden.
 

Hvilket hegn skal jeg vælge til min have?

Hvilket hegn du skal vælge, kommer helt an på dine behov for hegn. Måske du blot mangler et ganske almindeligt læhegn til at skabe læ for vinden, eller måske dit behov nærmere er et klassisk plankeværk til at indramme haven? I udvalget finder du også panelhegn og rionet, så du kan få lige præcis den form for læ og det udtryk, du ønsker i din have
 

Det rette forhavehegn

Et forhavehegn kan både anvendes som en smuk indramning af forhaven, for at skabe lidt privatliv eller til at holde husdyr og børn trygt inde i forhaven. Selvom det typiske forhavehegn ikke er specielt højt, så vil de fleste boligejere kunne nikke genkendende til, at hegnet alligevel er med til at skabe øget tryghed. Børn har det med at stikke af, hvis de ikke er under opsyn hele tiden. Derfor vil det give god mening at investere i et forhavehegn. Et forhavehegn er også effektivt til at forhindre husdyr, herunder hunde, i at stikke af. 

Sådan finder du et passende forhavehegn

At finde et passende forhavehegn er nemmere sagt end gjort, hvis man ikke ved, hvad man skal tage højde for. Det helt rette hegn til din forhave er et hegn, som matcher dit hus på fineste vis. Det er især vigtigt, at du sikrer dig, at husets facade og hegn både harmonerer farve- og stilmæssigt. Man går som regel aldrig helt galt i byen med et hvidt eller sort hegn, men der findes også hegn i mange andre interessante farver.

Skab læ og hygge med et terrassehegn

Det er smag og behag, om man føler behov for at opsætte et hegn ved/på terrassen eller ej. Der er ikke desto mindre masser af fordele ved denne form for afskærmning. Et terrassehegn er ikke blot med til at skabe læ og hygge, men er også en effektiv løsning til at skærme af for nysgerrige blikke. Ovenstående kan være særlig relevant, hvis din terrasse er placeret således, at naboer og forbipasserende kan kigge ind. Et terrassehegn vil være en fremragende investering for dig, som værner om dit privatliv og derfor ikke er interesseret i, at naboer og forbipasserende har direkte udsyn til din terrasse.

Derudover kan et terrassehegn også give læ for sol og vind, så terrassen kan nydes på selv de mest blæsende sommerdage. Terrassehegnet besidder ikke kun en række praktiske egenskaber, men er også med til at gøre terrassen til et mere personligt, hyggeligt og trygt sted.

Første skridt på vejen mod at finde det rigtige hegn er at danne sig et overblik over de forskellige hegnstyper. I vores sortiment finder du både glashegn, træhegn og rammehegn, som hører til blandt de mest populære terrassehegn, når der skal afskærmes.

Der er forskel på de mange typer af hegn, hvad angår både pris, holdbarhed, vedligeholdelse og andre faktorer, så gå på opdagelse i vores udvalg, og find det rette havehegn til dit behov.

Køb dit hegn online på føtex.dk

I vores sortiment har du altid rig mulighed for at finde det perfekte hegn eller rækværk til din have. Vi har et stort udvalg af hegn til skarpe priser, der gør det muligt at gøre en rigtig god handel. Hold dig ikke tilbage – find din favorit blandt vores hegn her på siden, og læg din bestilling i dag. Husk at vi tilbyder ubegrænset returret på alle produkter, så du trygt kan handle hos os.