Trådhegn

Trådhegn til haven er en praktisk, solid og diskret løsning til enhver udendørs indhegning. Trådhegn i alu, jern, stål eller plastik. Du finder udvalget lige herunder.

Trådhegn løser enhver indhegning – diskret og praktisk

Derfor skal du vælge trådhegn:

  • Det er anvendeligt overalt i haven
  • Det er meget slidstærkt og diskret
  • Det er nemt at sætte op overalt
     

Uanset hvor du har brug for at holde hunde eller børn inde og udefrakommende ude, er trådhegn en god løsning. De forskellige materialer er alle slidstærke og diskrete i haven, og så er det supernemt at sætte op. 

Montér et trådhegn i haven på enkle hegnspæle eller tentorpæle, eller klips dem fast på solide træstolper – midlertidigt eller permanent. 
 

Trådhegn – hvilken type?

Trådhegn er ikke bare trådhegn – der findes forskellige størrelser, farver og typer. Størrelse og farve er en smagssag og afhængig af, hvad du skal bruge det til. Typen derimod handler om, hvad der er det bedste valgt til dit projekt: 

  • Stål-/jerntrådhegn er ofte den foretrukne løsning for mange, fordi det er den billigste løsning. Ulempen er, at trådhegn til haven i stål eller jern ikke er rustfrie, så det anbefales at bruge denne type på mindre vejrudsatte steder som inde i busken eller under overdækkede områder. 
  • Alutrådhegn er den lidt dyrere, men rustfrie løsning til en permanent indhegning i haven. Husk at montere et alutrådhegn med rustfrie søm eller klips, hvis du vælger at sætte det på træstolper. 
  • Plastiktrådhegn er for mange den gyldne mellemvej – det er en billig og rustfri løsning. De forskellige farver tillader dig at vælge en variant, der matcher resten af haven eller står i kontrast til omgivelserne, afhængig af om du ønsker et synligt eller et mere diskret hegn. 
     

Brug trådhegn overalt 

Undgå at male plankeværk eller at bruge sommeren på vedligehold, vælg den effektive og nemme løsning med trådhegn. Hos os får du det altid kvalitet for pengene og et stort udvalg af hegn til haven at vælge imellem.