Glashegn

Glashegn er en elegant løsning, hvis du vil have et tidløst men praktisk hegn. Som andre hegnsløsninger spærrer et glashegn ikke for udsigten til dine havearealer, hvilket gør, at du kan nyde årstidernes og dyrelivets gang i første parket. Vælg et glashegn til terrassen fra føtex.dk. 

Glashegn med forskellige glastyper 

Glashegn giver dig muligheden for at skabe præcis dét udtryk, du gerne vil have i haven. Det kan du, fordi du kan vælge mellem forskellige typer af glas. Når du skal vælge, er det en god idé at tage den glastype, som harmonerer bedst med omgivelserne uden for, med i betragtning. 

Eksempelvis kan du vælge: 

  • Glashegn med klart glas: Sæt et glashegn op med klart glas, hvis du ikke vil gå glip af udsigten til haven. Det klare glas er på én og samme tid elegant og diskret. Denne fordel gør, at glastypen passer til de fleste terrasse-løsninger.

  • Glashegn i let røgfarvet glas: Vil du have et andet udtryk, er et glashegn i let røgfarvet glas et godt valg. Det let røgfarvet glas skaber en anden lun stemning og giver en smule mere privatliv end helt klart glas. 

  • Glashegn med matteret glas: Forskellige mønstre kan fås på glashegn med matteret glas. Glastypen er dermed også ideel til dig, hvis du vil have et særpræget glashegn uden for. 

Glasrækværk – mere end bare et hegn 

Glashegn er ikke hvilket som helst hegn. Nok sikrer hegnet dig læ, fordi glasset er med til at afskærme for vinden, men glashegnet kan mere end bare det. Vælger du at sætte glashegnet op langs terrassen, kan du sidde i dine havemøbler og nyde den omkringliggende have gennem glasset. 

Se hvordan blomsterne og planterne springer ud. Hold øje med småfuglene, og hvordan havens andre dyr har det. Som månederne går, kan du let se, hvordan både naturens farver og former skifter. Få et uhindret udsyn og lysindfald, når du vælger et glashegn som hegnsløsning på terrassen. 

Køb glashegn til terrassen på føtex.dk 

Hvis din terrasse i haven skal have en overhaling, kan et glashegn gøre underværker. Især er et glashegn til terrassen ideelt, hvis du både vil sidde i læ og have et flot æstetisk udtryk med et havehegn. Gå på opdagelse, og vælg et glashegn blandt hegn og afskærmninger fra vores udvalg. I sortimentet finder du forskellige glastyper og ikke mindst størrelser på glashegnene.