Panelhegn

Panelhegn ser du oftere og oftere rundt om i haverne. Kraftige, solide tråde gør, at hegnet er ideelt til indhegning og afgrænsning af havearealer. Se de forskellige varianter her på siden. 

Panelhegn i forskellige mønstre og farver 

Hegn og afskærmninger findes i mange forskellige udgaver. Hegnstyperne giver dig som haveejer lidt af hvert at vælge imellem. Synes du, at panelhegn egner sig bedst i din have, er der en række ting, som du bør overveje: 

  • Mønstret: Panelhegn kan fås i forskellige slags mønstre. Hegnets tråde og mellemrummene mellem trådene er blandt andet med til at skabe mønstret. 

  • Længden: Panelhegn kan fås i forskellige længder. Afhængig af hvor stort et areal som hegnet skal indramme, bør du vælge ud fra det. 

  • Farven: Panelhegn kan fås i forskellige farver. Panelhegn i sort passer til næsten alt, hvilket også gør, at farven er populær rundt om i de danske haver. 

Nogle typer af panelhegn er ovenikøbet galvaniseret. Det betyder, at hegnet tåler alt det vind og vejr, som vi har her på de nordiske breddegrader.  

Fra industri-hegn til privat brug 

Panelhegn har i mange år været brugt som et industrihegn. Gennem de sidste par år har du sikkert også bemærket, at folk i privat regi har benyttet sig af hegntypen – bare i en noget lavere udgave. Vil du også have sådan et hegn til haven derhjemme, er der forskellige modeller af hegnet at vælge imellem. 

Fælles er dog, at du let kigger gennem stålgitter-hegnet. Indhegner du haven med panelhegn, kan du med hegnet sørge for, at små børn og husdyr som eksempelvis hunde ikke løber nogle steder hen. 

Indret haven med føtex.dk 

Panelhegn kan indgå som en del af haveindretningen, fordi hegnet kan bruges som eksempelvis forhavehegn, indhegning eller afgrænsning af haven. Forskellige farver og mønstre på panelhegnene gør det endvidere muligt for dig at udtrykke din egen stil ude i haven. Måske du vil have et panelhegn i sort? Skal det være ekstralet, kan du blandt andet købe hegnspakker af panelhegn, men separat tilbehør som for eksempel havelåger, finder du også her på siden.