Rionet & espalier

Rionet er en alletiders løsning til dig, hvis haven eller terrassen skal have et grønt, frodigt udtryk. Rionet er særligt populær som et espalier, da forskellige slyngplanter og blomster kan klatre op af det. Find et bredt udvalg af galvaniseret rionet hegn her.

Rionet som hegn i haven 

Rionet bliver også kaldt armeringsnet og er kendt fra byggebranchen. Især bliver nettet brugt som forstærkning i betonkonstruktioner og som underlag til gulve, når der skal etableres gulvvarme. Rionettets stærke materiale er dog også udbredt rundt om i de danske haver og på terrasserne, da det både bruges som hegn og espalier. 

Rionet hegn kan købes i forskellige udgaver: 

  • Galvaniseret rionet: Når rionettet er galvaniseret, bliver nettet beskyttet mod vind og vejr. Står hegnet ude, er det derfor oplagt at købe denne udgave. 

  • Ubehandlet rionet: Når rionettet er ubehandlet, er nettet derimod mindre modstandsdygtig overfor det omkringliggende miljø, regn og rusk. 

Når du køber rionet, er det derfor en god idé at overveje en række ting som eksempelvis: Hvor skal det stå henne? På terrassen eller i haven? Under et halvtag eller ude i det fri? Og hvilken beplantning skal vokse op af hegnet? 

Skab stemning med et espalier 

Når solen og vejret tillader det, er det dejligt at sidde ude. Er du have- eller terrasseejer, skaber du nemt et hyggeligt uderum med et rionet som espalier. Espalieret giver dig mulighed for at etablere et levende hegn, hvor eksempelvis slyngplanter såsom efeu og klematis, klatreroser og andre planter er med til at sætte stemningen. 

Er beplantningen tæt i espalieret, kan du måske endda være heldig at sidde i læ for vinden. Og hvem elsker ikke at nyde kaffen eller andet mad og drikke i havemøblerne på terrassen, mens synet af haven betager? 

Køb rionet på føtex.dk 

I vores sortiment er der samlet et stort udvalg af hegn og afskærmninger. Eksempelvis er der forskellige størrelser af rionet hegn og espalier, som giver dig mulighed for at plante i både højden og bredden. Forskellige former på hegnene gør det samtidig nemt for dig at skabe dit helt eget private udtryk i haven og på terrassen. Livet som have- og terrasseejer bliver ovenikøbet lidt lettere, hvis du køber de galvaniseret rionet espalier-udgaver, da de ikke kræver det store vedligehold. Køb dit hegn nemt og hurtigt her på siden til gode priser i dag.