Læhegn & afskærmning til haven

Læhegn skaber læ og skærmer af for vinden samtidig med, at hegnet er med til at danne ramme om privatlivet. Har du et læhegn til terrassen, altanen eller campingturen? Hvis ikke, kommer du hurtigt i læ med flytbare læhegn her fra siden. 

Læhegn med udtræk

Læhegn bliver nogle gange kaldt læsejl. Fælles for begge betegnelser er, at de giver læ og afskærmer. Typisk består læhegn af en række lodrette stolper, som bærer en dug i eksempelvis polyester. Materialet, højden og bredden på hegnet bryder tilsammen vinden og skaber læ bagved dugen. Men: jo tættere du sidder på hegnet, jo mere læ får du. I vores sortiment finder du også læhegn med udtræk, så du kan få præcis den afskærmning, du har behov for

Når du skal vælge et læhegn, bør du overveje faktorer som: 

  • Formål: Hvad vil du bruge det til? Skal læhegnet skabe mere læ, mere privatliv, mere ro eller mere hygge? 

  • Størrelse: Hvor stort skal dit læhegn være? Hvor højt og hvor bredt skal det være? Hvor meget plads har du til rådighed? 

  • Design: Hvordan vil du have dit læhegn skal se ud? Hvilken stil passer til din have, terrasse eller altan? Hvilken farve vil du have? Hvilket materiale skal det være? 

Flytbare læhegn til terrassen 

Det ene øjeblik blæser vinden fra vest. Det andet øjeblik blæser vinden fra nord. Når vinden skifter, er det rart at have mulighed for at rykke rundt på læhegnet, hvis det ikke er fastmonteret til underlaget. Flytbare læhegn kan du i modsætning til andre hegn og afskærmninger flytte rundt på og sætte op, når der er behov for lidt læ.  

Snup det eksempelvis med på campingferien, hvor du camperer med teltet og vil sidde i læ i havemøblerne. Opstår behovet for, at læhegnet skal dække et større område, skaber du nemt sol- og lækroge, når du sætter flere læhegn sammen eller i forlængelse af hinanden. 

Skab læ med føtex.dk 

Med vores forskellige udvalg af læhegn, som nemt opstilles på altanen, terrassen eller i haven, kan du skabe læ hvorend, du har behov for det. Læhegnenes dug skaber samtidig muligheden for, at du sidder ugeneret og værner om privatlivet. Tag endelig et kig her på siden, hvor der er forskellige størrelser i forhold til bredde og højde på læhegnene. Bestil nemt og hurtigt online og få dit nye hegn leveret til haven.