Træhegn

Træhegn er et levende og naturligt materiale, som har sin egen charme og karakter. Vil du gerne skabe stemning, atmosfære og harmoni i dit udemiljø med et hegn, så er et træhegn lige noget for dig så. Vælg mellem et forskelligt udvalg af træhegn til haven og raftehegn på føtex.dk. 

Træhegn til haven 

Rundt om i de danske haver er et træhegn en klassiker. Især er hegnet ideelt, når hækken ikke dækker haven tilstrækkeligt. Opstiller du et hegn i træ, kan du nemt skabe et ugeneret privatliv på eksempelvis terrassen, men skal matriklen indhegnes, er et træhegn til haven også en god løsning. 

Kort fortalt giver et træhegn dig: 

  • Et varmt, naturligt udtryk 

  • Et solidt, holdbart materiale 

Når du opstiller et træhegn i haven, kan du enten beskytte det med træbehandling eller lade det være ubehandlet og beholde et naturligt udtryk. Maler eller bejdser du træbredderne, kan du sætte personligt præg med farvevalget. Måske du vil skille dig ud? Måske du i stedet vil lade hegnet gå i ét med omgivelserne? Uanset hvad du er mest til, bliver dit nye hegn en del af haveindretningen. 

Råt, naturligt look med raftehegn 

Raftehegn bliver som træhegn dannet af mindre rundstokke eller vandrette rafter. Rafterne fastgøres mellem stolper, er tætsiddende, og sammen er de med til at skærme af for nysgerrige blikke. Nogle raftehegn kan fås med bark, ligesom du naturligvis også kan vælge rafter uden. 

Med eller uden bark. Raftehegn skaber bare en helt særlig stemning og giver et andet udtryk end andre hegn og afskærmninger. Rafternes naturlige materiale giver et råt look til dine udendørsarealer og selve indretningen af haven. 

Køb træ- og raftehegn på føtex.dk 

Her på siden er der et bredt udvalg af træhegn til haven og dine andre arealer udenfor. Skal dit gamle plankeværk udskiftes, kan du blandt andet vælge mellem raftehegn og plankehegn, som du kan personliggøre med diverse farvevalg. Forny haven og hegnet til gode priser her.